Menu

Superligadebut til tidligere HI'er

image I det 75. minut løb Magnus på banen.
18. juli 2017 kl. 11:56
Magnus Kofod Andersen debutterede i 1. runde

Som ganske lille purk startede Magnus til fodbold i Hundested. Gennem mange års træning og et skifte til Farum og dermed FC Nordsjælland har han nu nået et af de mål mange sætter sig.

Han er nu blevet 18 år, og i går mandag den 17. juli 2017, blev han skiftet ind til sin Superliga-debut i kampen mellem FC Nordsjælland og OB.

- Det var super fedt, jeg er utrolig glad og taknemmelig for chancen. Det gik lidt hurtig. Jeg troede faktisk, jeg i hvert fald skulle varme op 10 minutter mere. Men det var bare om at klæde om og så lige få info om standarder og så ellers ind i kampen. En fed følelse, men jeg kunne godt mærke sommerfuglene, siger han til fcn.dk.

- Der gik egentlig ikke så mange tanker igennem hovedet, det var mest bare spædingen og glæden over at få lov til at komme ind. Jeg fik nogle gode dueller til at starte med, og selvom jeg ikke er den største, så kan jeg sagtens være med i intensitet og kraft, så det var perfekt ikke at skulle styre spillet alt for meget lige i starten og i stedet bare skulle tackle sig ind i kampen, siger han.

Magnus Kofod Andersen var med på bænken for FC Nordsjælland i en enkelt kamp i sidste sæson, men mandag blev det altså endelig til debut.

 

Samarbejde med FCN

Hvis du ligesom Magnus gerne vil spille i Superligaen en dag, kunne Hundested Idrætsklub være et godt sted at starte. Gennem et super samarbejde de to klubber imellem, er der rig mulighed for at udvikle sig som spiller. Som sattelitcenter-klub er der således FCN-træning hver eneste uge.

 

Stort smil efter kampen.