Menu

Lodtrækning til Mitsubishi cup 2017

image Mitsubishi cup 2017 - sparkes igang med en kamp mellem IS Skævinge som møder Frederikssund IK
26. juni 2017 kl. 21:01
Stævneleder John Majgaard afholdte i søndags lodtrækning til dette års mitsubishi cup, i samarbejde med Morten Tvergaard som er hovedsponsor på turneringen, trak de fra bowlen og fordelte holdene

Lodtrækning til Mitsubishi cup 2017

Fodboldsæsonen i Hundested sparkes traditionen tro igang med en opstartsturningen for de lokale invitere hold. John Majgaard som er stævneleder afholdte i søndags live-lodtrækning på klubbens facebook side i samarbejde med Morten Tvergaard fra Tvergaard Biler.

Der var i bowlen et nyt hold i forhold til de sidste par år, det var Frederikssund som havde erstattet Ølsted IF. Frederikssund lavede en god slutspurt på forårssæsonen som gav dem endnu en sæson i Sjællandsserien og de er dermed turneringens højest rangerede hold. 

Mitsubishi cuppen sparkes igang i uge 32 og den første kamp står mellem IS Skævinge fra Serie 3 og Frederikssund IK, kampstart 18:30 Tirsdag 8 August.

Torsdag D. 10 August står den på den på ægte lokalopgør, her møder vi de evige rivaler fra Frederiksværk i en ny kamp om halsnæs. I forårets kamp var det Frederiksværk der trak det længste strå og fik en 2-0 sejr med hjem til stålbyen, så vi har helt sikkert en revanche til gode der kampen starter kl. 18:30.

Placeringskampe spilles søndag 13. august 

3-4 pladsen kl. 11:00 

Finalen kl. 13:30

Der vil være fri entré og åbent i skuret alle dagene.


Vi ses på Hundested Stadion efter sommerferien! God sommer.