15. august 2020 kl. 18:48
Bedre end FFK - men delte
Serie 4 spillede første turneringskamp mod vores naboer fra FFK.
Det meget unge hold var virkelig blevet til unge mænd og over hele linien, og de rutinerede Søborg og Rocatis ydede en helt fantastisk indsats.
1. Halvleg forløb med at FFK fik tilkendt nogle frispark på HIs banehalvdel da dommeren lagde en ok linie overfor skub i ryggen.
Rent faktisk tilspillede de hvide sig ikke en eneste chance gennem de 2x45 min, men de rik et mål, da vi fik spillet en bold ind i midten som blev opsnappet og omsat til mål.
1. Halvleg sluttede med en friløber som desværre blev sendt på indersiden af stolpen og på tværs af målet af Oliver.
Samt et straffespark som ikke blev dømt - trods FFK håne på bolden efter et hjørne.

Der blev ikke ændret noget til 2. halvleg. Vi fortsatte med at trykke FFK ned og var farlige på hjørnespark og flere gode angreb.
Udligningen stod Mortensen for. Desværre nåede han ikke meget mere, da han blev sendt i bad for en frustrations akt mod en modstander.
Nede med 1 mand rokerede vi lidt rundt, og de sidste 25 minutter var en kamp.
Trods undertal formåede vi at dominere og være farligst, men slutresultatet blev 1-1, og så er vi i gang.
Der var mange stærke præstationer, og ikke midnat gode indhop. Desværre blev indhoppet fra Mark Rydahl alt for kort, vi håber på at det ikke er så slemt, så han snart er klar igen.