Senior: KM Sport Cup 2016

John Majgaard
17. januar 2016 kl. 08:32
7 timer, 48 kampe og 236 mål

Arrangørerne fra Hundested Idrætsklub, som afholdte KM Sport Cup 2016 i indendørsfodbold for seniorhold, der blev afviklet lørdag d. 16. januar, er tilfredse efter afviklingen af stævnet, der kørte over syv travle timer.
Der var tilmeldt 20 hold (19 sjællandske og et enkelt jysk). De mange hold var delt op i 4 puljer med 5 hold, hvorfra de 2 bedste hold gik videre til kvart-, semi- og finale pladser om de pæne præmier. 1. præmie 5000,- og 2. præmie på 2000,- og til de tabende hold 3-4. præmier var der præmier fra sponsorer.
Der bliv spillet 48 kampe og der bliv scoret 236 mål. Der var masser af god fight fra holdene under stævnet.
Der var deltagene fra Sjælland, København, Jylland og en del var fra Halsnæs Kommune.
Endelig vinder af 1. præmien på 5000,- var holdet EDC Hundested Poul Erik Bech og nr.2 som modtog 2000,- blev Power EL fra København, der efter en flot spil måtte se, EDC Hundested vinde med 3–0 efter en god fight i finalen. Nr. 3 blev Små fødder, Store drømme som vandt 4–2 over Dalby, som så blev nr. 4. Nr. 3 modtog en sportstaske og nr. 4 modtog strømper, sponsoreret af KM Sport.
Både de lokale og udenbys hold nød godt af fin tilskureropbakning fra de ca. 400 tilskurer, mens de tabte pusten som stævnet skred frem. Alt i alt et rigtig fint arrangement, som forhåbentlig bliver gentaget næste år.

Hundested Idrætsklub takker stævnets hovedsponsor KM Sport Hundested og Frederiksværk v/ Kasper Kristoffersen og Morten Nielsen og tak til hjælperne under stævnet. Også tak til Fodboldens Venner, der sørgede for at der kunne købes lidt til ganen under hele stævnet.