0-1 63 min  Espergærde

1-1   89 min  Stefan

I forhold til sidste weekends flotte premieresejr i Avarta var der grundet lidt skader rykket et par nye ansigter i truppen til dagens kamp mod Espergærde.

Anders og Yaser var begge med i truppen i stedet for vores angribere Peter og Nis som sad over grundet småskader.

Til dagens kamp blev der stillet op i en klassisk 4-4-2 med en hårdarbejde midtbane og frem ad banen skulle der spilles direkte mod mål med få stationer.

Status quo efter gode 45 minutter.

Kampen havde været i gang i knap 10 sekunder da Casper fik en boldt i dybden men manglede lige det sidste og vi havde det første hjørne da der blot var spillet 30 sekunder.

Netop aggressivitet og hårdt arbejde imellem kæderne var nogle af nøgleordene i dag da kampen blev spillet i 25 graders varme.

Halvlegens største mulighed fik Anders da han fra kanten af feltet fik skudt på mål, men Espergærdes store målmand fik afværget i situationen.

Vi stod godt på banen i første halvleg og Espergærde var kun farlige når vi blev taget i omstillinger efter boldtab.

Skarpheden manglede dog når vi kom op foran deres mål hvor mulighederne aldrig rigtig blev helt farlige da den sidste kvalitet i afleveringerne manglede.

Dårlig start, men god afslutning.

Der blev i pausen snakket om vi skulle ud og fortsætte vores spil  samt undgå at få gule kort som ville koste kræfter i varmen.

Men der var netop spillet 45 sekunder da dommeren hev et lidt tyndt gult kort op til Jonas for  en ufarlig tackling midt på banen.

Det blev lange 10 minutter hvor Espergærde havde bolden meget og pressede godt på, men det blev dog aldrig helt farligt da der blev arbejdet stenhårdt af alle mand.

Vi nåede ikke at blive fuldtallig før vi blev ramt af endnu et gult kort til Stefan. Derved startede endnu 10 minutter i undertal og denne gang kunne vi ikke holde den længere, Espergærde spillede den godt rundt og sendt en afslutning tæt under mål mod Simon der halvklarede, desværre røg returen ud til en Espergærde spiller der sendte bolden i kassen til 0-1 føring midt i 2 halvleg.

Kampen bølgede frem og tilbage i denne med små tilbud til hvert hold uden det dog blev rigtig farligt og det lignede at Espergærde var godt tilfredse med at forsvare føringen hjem.

Med 10 minutter igen skulle der satses for at jagte en udligning, der blev spillet med 3 mand i bagerste kæde og slået langebolde efter Jeff og Clausen.

Forløsningen kom i kampen sidste minut da bolden efter et godt pres endte ude ved Casper Rimmer i højre side, tog et par træk og fandt Stefan på bagerste stolpe som headede bolden i mål fra en spids vinkel.

Pelle spillede en super kamp på midten og med hans kæmpe arbejdsindsats tog han bamsen med hjem.

Næste kamp er lørdag D.29/8 kl. 13:30 ude mod BK Friheden, vi håber at så mange tilskuere vil tage turen derind og støtte os.