2-0               21 min       Pelle

3-0               35 min       Mark

Super første halvleg

Det var et toptændt Hundested mandskab der kørte til Avarta denne fredag aften i august for at skyde den korte efterår sæson i gang. Betydningen af hver kamp i denne halvsæson er dobbelt så vigtig fordi der kun skal spilles om nedrykning til 4 hold ud af 12 i Serie 1.

Derfor startede vi os med højt pres som gav den hurtige scoring, Mark snuppede bolden på et kort udspark og trillede bolden i mål til føring efter små 10 minutter.

Efter målet kom der lidt ro på spillet og vi kørte den godt rundt i kæderne og fik vores backs mere med i spillet.

Avarta virkede nærmest rystede efter de første 15 minutter hvor det var total Hundested dominans og de stillede sig langt tilbage på banen og pressede ikke bolden.

Efter 20 minutter tog Stefan chancen ude fra 25 meter og målmanden kunne kun halvklare også var Pelle hurtig over returen og lagde bolden ind i kassen til fortjent 2-0 føring.

Mark Rydahl endte med at lave 2 mål på en halvleg da han efter en stikning i dybden og i 2 omgange fik sparket bolden i mål til pauseføring 3-0 og Avarta havde vel ikke haft en skud på mål.

Kørte sejren hjem på Cruisecontrol i 2 halvleg.

Bolden blev kørt rundt på Cruisecontrol i hele 2 halvleg, det var som om de 12 mand Avarta havde med til kampen i dag virkede ganske tilfreds med kun et tabe moderat og stillede sig langt tilbage på banen, så bolden blev kørt rundt resten af halvlegen og vi skulle bare have tiden til at gå.

De fik dog chancen midt i halvlegen for at reducere for at straffespark begået af Jeppe, men Simon pillede flot straffet og det sidste håb for point til et meget tamt Avarta mandskab.

Vi havde et par store muligheder i den anden ende og Stefan, Asger, Nis og Mark burde have udbygget føringen.

Mark spillede en god kamp og med 2 mål tog han os fortjent prisen som man of the match.

Nu venter der en god træningsuge forude og en spændende opgave på hjemmebane på søndag D.23 August kl. 13:30 mod Espergærde.