Jacob L                      Jannik                       Jeppe                         Jacob R

Yaser                         Stefan (C)                Peter                        Patrick

1-0     13 min          Jonas

2-0     16 min          Jonas

2-1     21 min          Lundtofte

3-1     60 min          Nis

Kampens betydning i dag var ikke til at tage fejl af, for der stod sejr på menuen hvis begge hold skulle have en chance for at overleve i serie 1. Vi havde dog de bedste odds inden kampen og kunne med sejr sikre os overlevelse, mens Lundtofte skulle op og vinde med 6 mål samtidig med at andre resultater skulle flaske sig, et større regnestykke som blev ikke blev aktuelt.

Oplægget til kampen var ikke til at tage fejl af, der var et par punkter på dagsordenen og det var en god fight samt køre de 3 point hjem på kynismen.

1. Halvleg

Vi startede ud med at holde et moderat pres og trykke dem på fysikken anført af Nis og Clausen i front.

De gjorde en konstant uro i deres bagkæde så de aldrig rigtig fik ro til at spille bolden rundt og vi havde overtaget det første 15 minutter.

Føringsmålet kom efter 13 minutter da Yaser smed et tidligt indlæg i feltet og Clausen satte den sikkert ind ved bagerste stolpe til 1-0.

Blot et par minutter senere stod det 2-0, en bold op på Nis som spillede Stefan, der lagde den i dybden til Clausen som huggede den i kassen til 2-0 efter 16 minutter, en reguler drømmestart.

Lundtofte reducerede hurtigt til 2-1 da et klumpspil i feltet efter en frisparksbold blev prikket ind.

Clausen og Nis havde deres tilbud til yderligere og udbygge føringen inden pausen, men det forblev 2-1 ved pausen.

2. Halvleg

Pausesnakken gik på at vi skulle ud og spillet kontrolleret samt hurtigt få det sidste mål som ville afgøre kampen.

Efter 15 min fik Peter sendt et skud afsted mål mod som pralede af på overliggeren, riposten røg op i luften og der var dermed serveret for Nis der kunne heade 3-1 målet og kampens sidste mål i kassen.

Der blev fightet godt over hele linjen og vi kunne fortjent juble da dommeren fløjtede af for sidste gang i denne sæson.

Kampens betydning havde sat sit præg og dermed blev spillet aldrig rigtigt kønt, men det var de 3 point der talte i dag og dem fik vi.

Clausen tog fortjent bamsen fordi han leverede stor power, 2 mål og beviser bare at når han er fit og i form er han et vigtigt våben i vores offensiv.

Stor tak til alle som har bakket os op hele sæsonen og håber i vil gøre det samme til næste forår når der igen står Serie 1 på kampprogrammet.