0-1               31 min       Herlev IF

1-2               44 min       Stefan

2-2               46 min       Anders

2-3               55 min       Herlev IF

3-3               70 min       Anders

Efter nederlag de sidste par kampe skulle vi i dag have point for at følge med i rækken, dagens modstander var Herlev IF som havde 7 point og lå midt i tabellen, derfor kunne vi komme á point med dem.

Der blev til dagens kamp uddelt blomster til Jacob Larsen for sin kamp nr. 100 i den blå trøje i sidste weekend.

4 mål i første halvleg

Vi startede ud med højt pres og aggressivt spil hvor kanterne stod højt , Herlev var dog gode til at slå bolde i vores bagrum, derfor måtte vi kalde angriberne lidt tilbage for at skabe lidt balance.

Jonas og Anders som var dagens angribere i front gav den en skalle og kom frem til et par afslutningen, dog uden det blev helt farligt.

Efter en meget jævnbyrdig og målløse første 30 minutter var det Herlev der fik bolden i mål efter en omstilling.

En aflevering midt på banen blev brudt og Herlevs anføre fik frit løb mod mål og på kanten fangede han Simon på det forkerte ben, dermed 1-0 til Herlev på et dumt boldtab. Nærmest ud af ingenting scorer de til 1-0, hvor vi ikke kommer ud og møder modstanderne, men bare bakker og bakker, det skal vi blive bedre til.

2-0 bliver det 5 minutter senere da vi står og snorksover på et hjørnespark, der kommer lang bold til bagerste stolpe som bliver slået på tværs til en Herlev spiller der sender den i kassen tæt under mål.

Resten i halvegen stepper vi virkelig op og kæmper os tilbage i kampen via 15 gode minutter.

Vi presser deres bagkæde og så kommer der hul på bylden, Anders opfanger en dårlig aflevering inde i feltet og bliver nedlagt, dermed straffe og Stefan sætter den sikkert i kassen til 1-2.

Blot 1 minut efter udligner vi, Anders opfanger igen en dårlig aflevering og runder målmanden til udligning 2-2.

På blot 2 minutter havde vi vendt kampen og det var i den grad os der havde momentum.

2 Halvleg

Vi skulle blive ved med at holde dampen oppe for det var os som var ovenpå og Herlev var begyndt at vakle lidt i defensiven.

Casper kom ind med en god energi på højre kanten og kunne med lidt mere fokus have bragt os foran inden for de første 10 minutter.

Men som det ofte går for os lige i øjeblikket kom vi bagud igen, Simon kiksede et udspark og dermed kunne Herlev sende bolde ind i et tomt mål, en kold spand vand i hovedet.

Men vi kom endnu engang tilbage, vi fik lagt tryk på i feltet på en dødbold og ved lidt klumpspil endte bolden hos Anders som vendte rundt og lagde den i kassen til udligning 3-3.

Resten af halvegen havde vi selv store chancer, men Herlev havde bestemt os deres muligheder for at snuppe alle 3 point, men Simon diskede op med et par store redningen og derved blev det vel nok fortjent et point til hvert hold.

Clausen leverede en super arbejdsindsats og tog bamsen med hjem.

Næste kamp er en reguler bundgyser ude på lørdag mod Værløse kl. 13:30

Vi håber at mange til tage turen til Værløse og støtte os, det har vi brug for.