Jeff                              Jannik                       Jeppe                         Jacob L

Yaser                                      Stefan (C)                            Jacob R

Kampfakta

0-1     48 min          LSF

1-1     61 min          Stefan

2-1     75 min          Peter

Kampen i dag var en regulær ”must win” for begge mandskaber som havde hårdt brug for point for at overleve i rækken. Værløse havde taget en sejr i deres kamp lørdag mod AB, dermed skubbede de begge hold under stregen inden dagens kamp, men 3 point i dag betød derfor at man var over stregen igen.

Taktisk affære i første halvleg

Begge hold var godt indstillet på at lukke af bagude og der blev ikke givet meget væk i begge felter, LSF havde bolden mest og kom kun til en enkelt friløber efter en omstilling som blev afværget flot at forsvaret. Vi havde et par enkelte chancer ved Yaser og Clausen, men det blev aldrig rigtig helt farligt, derfor var det en taktisk første halvleg som sluttede 0-0.

Stærkt comeback

Der var kun spillet små 5 minutter af 2 halvleg da en dårlig aflevering fra Stefan midt på banen gjorde at vi blev taget på en omstilling og LSF bragte sig foran på en friløber mod Simon.

Det var lidt en kold spand vand i hovedet på os, men man må bare erkende at de små fejl på dette niveau koster dyrt og mål, det skal vi blive bedre til.

Nede med 0-1 tog vi arbejdshandskerne på og arbejde os tilbage i kampen.

Jacob slog et giftigt frispark ind i feltet og der tog en LSF forsvarer bolden med hånden og dermed straffe. Det tog Stefan sig sikkert af og udlignede til 1-1 med en lille halv time igen.

Men 1-1 kunne ingen af holdene rigtig bruge til noget, så derfor var mange omstillinger direkte mål for at sætte den sidste og afgørende scoring ind.

Stadionuret havde rundet 75 minutter da Jacob Larsen slog en lang bold i dybden til Peter som flot tog bolden med første gang, bolden hoppede en enkelt gang og derefter blev den sat ind i det lange hjørne uden chance for keeperen, en klasseafslutning og et livsvigtigt mål i kampen for overlevelse, 2-1 føring og dermed kampens afgørelse.

Peter blev matchvinder en tog fortjent bamsen med hjem.

Mange tak for den store opbakning til dagens kamp og tak til Käte for de fine billeder.

Næste kamp er mandag D. 19/10-15 ude mod AB kl. 18:30

Vi håber så mange som muligt vil komme og støtte os til denne kamp, det har vi brug for.