2-1     65 min          Jonas

2-2     70 min          Yaser

3-2     77 min          AB

4-2     86 min          AB

Det var med stor optimisme at vi tog til AB for at hente en sejr og de 3 point som kunne sikre os overlevelse i Serie 1. Til dagens kamp var der genvalg til 13 spillere, eneste udskiftning var en sygdomsramt Anders og han blev erstattet af Asger.

AB kom med nederlag i de sidste to kampe mod henholdsvis Herlev og Værløse, men havde sikret deres plads i rækken inden kampen og kampen havde ikke den store betydning for dem.

De havde dog alligevel ikke tænkt sig at spare nogle og derfor var der intet mindre en 12 nye spiller med i forhold til deres sidste kamp mod Værløse. Men det hold som AB stillede med i dag var kun spillere som var inde omkring deres bruttotrup, dog suppleret op med nogle unge U/19 Spillere, altså et markant forstærket hold må man sige.

1. Halvleg                Stormvejr de første 45 minutter

Lad os bare sige det med det samme, det var regulær spil til et mål i første halvleg, klasseredninger fra Simon og manglende skarphed fra deres angribere gjorde dog at vi holdt dem fra at score de første 30 minutter.

En hurtig omstilling samt en præcis hurtig bold i dybden gjorde at AB kunne bringe sig foran 1-0 på en friløber som køligt blev lagt ind uden chance for Simon.

2-0 målet kom efter en afslutning i det korte hjørne efter en nedfaldsbold i feltet efter et indlæg.

Vi havde dog haft et par enkelte forsøg hvor Clausen, Stefan og Peter afsluttede, dog uden det rigtig blev farligt.

Der blev dog kæmpet godt over hele linjen og vi gik til pausen nede med 2-0 efter et stormvejr i første halvleg.

2. Halvleg                Udligning til 2-2 men kræfterne slap op til sidst

Vi havde i halvlegen rykket lidt på holdet og sat lidt mere fart i vores højre side således at Jacob tog backen og Yaser kom ind på højre midt for at dæmme op for deres indlæg og hurtige dybdeløb.

Vi kunne dog ikke holde AB fra de helt store muligheder, men de forstod ikke at udnytte dem og reelt afgøre kampen.

Netop afgøre kampen kunne hjemmeholdet gøre da Jannik fik nedlagt en AB spiller i det kriminelle felt og derfor korrekt dømt straffe til hjemmeholdet, straffesparket blev dog brændt på det skamliste da forsøget røg langt forbi mål og det kickstartede 15 gode Hundested minutter.

Jacob sparkede et hjørnespark ind og tæt under mål kunne Jonas sende bolden i mål til reducering 2-1 med 25 minutter igen, vi kæmpede videre og der blev givet alt over hele linjen.

Jonas var en konstant trussel med hans hurtighed og store fysiske styrke overfor deres forsvar, og han tog virkelig sagen i egen hånd da han i den grad var manden bag vores udligning.

En god stikning i højre side blev til en afslutning tæt under mål som AB keeperen kun kunne halvklare og på returen headede Yaser udligningen til 2-2 kort ved stolpen.

Vi blev dog kort efter ramt af et gult kort til Peter og vi agerede i denne periode skydeskive og stod meget langt tilbage.

AB kom dog hurtigt på 3-2 og lukkede kampen til sidste med en scoring til kampens slutresultat 4-2.

Alt i alt en fortjent sejr til at meget velspillende AB Hold, som bare har meget mere fart og tempo end nogle andre hold i Serie 1.

Vi kan dog tage indstillingen og den gode fight med en til den sidste of altafgørende kamp på lørdag kl. 14:00 hjemme mod Lundtofte.