Menu

Serie 2: 2-1 sejr over Dalby

image Arkivfoto
01. juni 2015 kl. 08:38
En super holdpræstation grundlagde 2-1 sejren i Dalby

Opstilling

4-2-3-1

Simon

Casper K - Jeppe - Jeff - Jannik

Stefan (C) - Mark R

Yaser - Peter - Jacob

Nis

 

Patrick

Andy

Michael

 

Kampfakta

0-1 Jeff       4 min

0-2 Peter   19 min

1-2 Dalby  90 min

 

Et lidt afbudsramt hold tog lørdag d. 30. maj en tur til Dalby for at hente 3 point og en tilbageerobring af 3. pladsen i rækken. 

Fuld kontrol i Første halvleg

Ligesom de fleste af de foregående kampe har vi det med at være rigtig gode de første 15-20 min og dagens kamp i Dalby var ingen undtagelse.

For et godt pres de første par minutter gav et par gode muligheder og vi fik os tilkæmpet os et par dødbolde og hjørnespark. Og det var netop efter et hjørnespark at Jeff fik kastet sig ned i en løs bold og sparket bolden over stregen til fortjent føring efter 5 min, det var hans første scoring i denne sæson.

Dalbys bagkæde på dagen var ikke særlig velspillende og virkede en anelse usikre, så vi prøvede at holde det høje pres og det gav pote lidt senere.

Nis opsnappede bolden fra en af deres midterforsvarer og satte kurs mod deres målmænd, men han lagde uselvisk og klogt bolden på tværs til en helt blank Peter som let kunne score til fortjent 2-0 føring efter ca. 20 min.

Bagude havde forsvaret godt styr på deres angribere og hvad der kom inden for rammen havde Simon fuldstændig styr på.

Så resten af kampen blev stille og roligt trillet hjem med god fight og en vilje til at vinde kampen.

I overtiden nåede Dalby et reducere på en Dødbold til 2-1, men det betød ingenting da dommeren fløjtede af kort efter og 3 fortjente point kunne vi tage os med hjem. 

Dagens holdindsats spejlede sig meget godt i hvordan stemmerne efter kampen blev fordelt. Der blev givet til 8 forskellige spillere, men Simon på mål fik 4 stemmer og tog Bamsen med hjem.

 

Næste opgave er hjemme mod FC Gribskov Søndag D.7 Juni kl. 13:30

 

Vi håber alle vil komme og støtte os i forårets sidste hjemmekamp.