Serie 2: 4-0 Sejr hjemme over B 1973 Herlev

Stefan Prio
04. maj 2015 kl. 21:46
Hundested – B 1973 Herlev 4-0 (1-0)

Der var genvalg til de samme 11 spillere som startede inde mod Birkerød for en uge siden, men på bænken var Asger og Andreas med i stedet for Mark og Michael.

Dagens udehold ligger i bunden og roder rundt kom de med 2 sejre i bagagen mod Hellebæk og Brødeskov, derfor var vi nød til at være klar fra start og det var vi.

Vi startede med god fight og højt pres i fra starten af kampen i forsøget på at få en hurtig scoring, det lykkedes næsten, vi kunne bare ikke omsætte overtaget til en scoring.

Lidt efter gik Peter i stykker og han blev erstattet af en særdeles veloplagt Jacob som kom ind og spillede en Brandkamp.

Simon sparkede langt på et udspark og Anders lagde den til rette for Jacob som med venstre sparkede den flot op i hjørnet til 1-0 føring efter en halv time.

Vi havde lidt flere gode muligheder til at øge føringen inden pausen men vi var ikke skarpe nok i feltet.

Forsvaret stod rigtig godt og havde holdt udeholdet fra de helt store muligheder, så i pausen blev der snakket om at fortsætte spillet og få det mål som reelt ville afgøre kampen.

2-0 målet kom efter 58 min da Jacob spillede bolden ind i feltet til Nis der sparkede den hårdt i kort hjørne.

Kort efter fik Jeppe tildelt et lidt tvivlsomt gult kort som gjorde at vi måtte trække os lidt tilbage og afvente til vi var fuldtallige igen.

Simon måtte i denne periode trække et par gode redninger op af ærmet og han havde stor andel i at udeholdet ikke fik scoret.

Da vi blev fuldtallig var der fuld kontrol på resten af kampen og vi kørte den stille og roligt hjem.

Først scorede Jacob til 3-0 da han snød en forsvarer med en klassisk skudfint og lagde den sikkert forbi keeperen.

Anders sluttede eftermiddagen af med en 4-0 scoring ved bagerste stolpe efter en servering fra Nis.

En pligtsejr mod et af rækkens bundhold blev stille og roligt kørt i hus, en kamp vi næsten kontrollerede fra start til slut og vi burde vel os have scoret et par mål til i 2. Halvleg.

Jacob kom ind og leverede en god præstation på den offensive midtbane og krydrede den med 2 mål og en assist blev han kampens spillere.

Stor tak til alle de tilskuere der var mødt op på stadion i dag for at støtte os.