Serie 2: 4-1 sejr over Farum BK

Stefan Prio
19. april 2015 kl. 20:48
Første sejr i foråret på en god holdpræstation mod Farum BK

Vi tog til Farum i forsøget på at rejse os fra nederlaget i forårspræmerien mod Hellebæk, samt fortsætte de gode takter fra starten af den kamp og få forårets første sejr.

Det startede lidt frem og tilbage for begge hold. Farum forsøgte sig meget med direkte bolde i dybden op til deres hurtige angribere mens vi prøvede at komme mere over kanterne med spil langs jorden.

Vi kom bagud efter 15 min. ved en lidt tilfældig bold der havnede hos deres angriber som skød i det korte hjørne uden chance for Simon i målet.

Herefter var det som om vi vågnede lidt op og vi steppede op hele linjen og dette udmøntede sig i en hurtig scoring med et super opspil.

Jacob tog et par træk på kanten og spillede bande med Nis og servede bolden for Anders H som sikkert scorede.

Kort efter fik vi et frispark på kanten af feltet som Peter sikkert sparkede i kassen.

Herefter spillede vi os frem til flere gode muligheder som vi burde score på, men vi manglede det sidste skarphed i afslutningerne, det blev ved en 2-1 føring ved pausen efter i første halvleg med masser af spil og gode muligheder.

I pausen snakkede vi om vi skulle forsætte vores spil og udnytte vores chancer, samt passe på at vi ikke blev taget på omstillinger som var Farums eneste våben i dag.

2. halvleg startede med spil frem og tilbage til begge hold uden det rigtig blev farligt.

Efter 68 min blev kampen reelt afgjort da Anders H tog et par små træk på kanten og sparkede den i kassen tæt under mål til en 3-1 føring.

Yaser scorede til 4-1 efter en servering fra deres målmand og kunne trille bolden i tomt mål.

Alt i alt en fortjent sejr mod et Farum mandskab som vi havde meget godt styr på over hele linjen, Casper Køpke spille en god kamp på højre back og blev kampens spiller.

Kampfakta

15 min: 1-0 Farum

18 min: 1-1 Anders H

25 min: 1-2 Peter R

68 min: 1-3 Anders

89 min: 1-4 Yaser