3-1 55 min Snekkersten
3-2 64 min Snekkersten
4-2 70 min Casper R
5-2 78 min Casper R

Med 4 Sejre på stribe var det med en stor tro og selvtillid at holdet tog imod Snekkersten på hjemmebanen denne søndag eftermiddag. Et kig på tabellen inden dagens kamp var modstanderne á point med os og derfor en super vigtig kamp hvis vi ville være med i toppen af rækken.

Stærk første halvleg
Vi kommer foran da der er spillet et kvarter på et frispark der bliver headet på overliggeren og Peter er hurtig over returen som han sikkert sparker i kassen til fortjent føring.
Et højt pres det første kvarter gav den forløsende føring mod et udmærket Snekkersten hold som havde lidt besvær med at spille bolden op og så lidt tunge ud i bagkæden.
Det udnyttede Nis senere i Halvlegen til at finde Peter i dybden med en perfekt aflevering som sikkert scorede til 2-0 efter den første halve time.
10 minutter inden pausen server Jannik et indlæg ind fra Venstre siden og Nis snitter bolden videre i mål til 3-0 føring og Snekkersten havde lidt opgivende attituder rundt omkring, da vi havde godt fat i dem i alle kæderne.

3-0 var stillingen til pausen efter en stærk holdindsats fra alle mand og nu handlede det om ikke at give dem blod på tanden.

Vi startede 2. halvleg med en mand i overtal da en af deres havde fået gult for en grov tackling på Jeppe.
Det kunne man dog ikke se for det var Snekkersten som ville det mest og de første 20 min af halvlegen var ikke gode fra vores side så de fik da os scoret 2 mål også var det pludselig unødvendig spænding i opgøret igen.
Men vi steppede op de sidste 20 minutter og kørte sejren hjem med 2 scoringer af Casper Rimmer begge assisteret af Nis.

En fortjent sejr hvor der blev arbejdet godt over hele linjen af holdet.

Casper Rimmer kom på banen i 2. halvleg og vidste god energi og kølighed i afslutningerne, så han blev kampen spiller med 5 stemmer tæt forfulgt af Nis med 4 stemmer.

Næste kamp er ude torsdag mod BSV D. 21/5 kl. 19:00

Næste hjemmekamp er mod Taarbæk IF lørdag D.23/5-5 kl. 12:00

Stor tak til alle tilskuere der var mødt op på stadion i dag, vi håber I kommer igen på lørdag.