Menu

Serie 2: 5-3 Sejr i Karlebo

Stefan Prio
09. maj 2015 kl. 22:32

Efter 3 kampe med 3 sejre skulle vi til Karlebo for at hente en sejr i torsdagens kamp, for at holde os med i toppen af rækken.

Inden kampen var der foretaget et par ændringer i truppen i forhold til sidste kamp, Jeppe og Asger blev erstattet af Mark og Michael.

Drømmestart

Karlebo gav bolden op og spillede Anders fri i fødderne, han tog et par træk og spillede Nis i dybden der sikkert sparkede bolden i kassen efter kun 20 sekunders spil!

Efter 20 min af første halvleg sætter vi os selv under unødigt pres da Casper Rimmer bliver tildelt et gult kort og vi står i denne periode langt tilbage på banen og sparker bare væk.

Da vi endelig er blevet fuldtallig kommer der en løs bold på midten til Pelle som trykker af og han scorer dagens bedste mål uden chance for deres keeper.

2-0 føringen holdt hjem til Pausen efter en første halvleg som ikke var særlig god spillemæssig fra vores side, vi mistede alt for mange bolde på midten og havde svært ved at ramme hinanden.

Der blev i pausen snakket om vi skulle forsætte og lade vær med at lukke dem ind i kampen efter de første 15 min, det lykkedes ikke.

2 Halvleg rent cirkus

Vi har fra starten af de sidste 45 minutter meget dommeren imod os, der bliver stort set kun fløjtet til Karlebos fordel og det var som om en helt anden dommer var kommet på banen 2 halvleg.

Et tyndt dømt frispark lige uden for vores felt blev omsat til mål efter en kort kombination og nu lugtede Karlebo point.

Kort efter fik Stefan et meget tyndt gult kort og på det efterfølgende indlæg udlignede Karlebo til 2-2 og der var spillet 15 min af 2 Halvleg og en mand i undertal. Denne periode var ren kaos, vi var slet ikke med i kampen og vi var heldige med ikke at være bagud fordi der var ikke meget der lykkedes for os.

Men så sparkede Simon langt på et udspark og deres forsvar serverede den til Anders som lobbede den over deres målmand og sparkede den i det tomme mål til 3-2 føring.

Men så ville dommeren det anderledes igen, kort efter fik Peter så tildelt et rigtig tyndt gul kort også var vi i undertal igen, det udnyttede de til at score hurtigt til 3-3.

Men til sidst viste vi at vejen til sejren, først løb Anders i dybden og skød på mål langt udefra da deres keeper var på skovtur, heldigvis var Nis løbet med og nåede med det yderste at glide bolden over stregen til 4-3 føring.

Til sidste slog Nis sejren fast da han kort under mål sparkede den i kassen til 5-3 efter fint oplæg fra Mark.

En dejlig sejr mod et Karlebo hold som ikke havde ret meget at byde indtil dommeren ville det anderledes.

Men vi spillere i dag den dårligste kamp i dette forår, men så er det jo ikke så ringe at tage 3 point med hjem.

Nis spillede en god kamp på toppen, han viste god indstilling og arbejdede godt for holdet og med 3 mål blev han også kampens spiller.