Menu

Fra 0-2 til 2-2 inden vinterpausen

05. november 2016 kl. 16:22
Stærk holdmoral gav 1 point

Lad det være sagt med det samme 2-2 var et godt resultat for Hundested i dag, efter en første halvleg, hvor Hornbæk ikke bare kom foran 2-0, men stort set holdt HI væk fra chancer.

Et stærkt Hornbækhold bragte sig foran med 2-0 i sidste minut af første halvleg, og det så mere end svært ud for Hundested at skulle få point ud af kampen.

Prognosen blev ikke just bedre, da først Peter Rasmussen og siden Jonas Clausen måtte udgå med skrammer i baglåret.

Der blev dog kæmpet fra HIs side, og da Yaser Osman efter lidt ping-pong reducerede til 1-2 kom der lidt mere tro på tingene. Glæden fik fuldt løb, da Jeff Fausild udlignede til 2-2 på et hovedstød, og efter en nervepirrende afslutning kunne spillerne forlade grønsværen og gå på vinterferie med 1 point mere på blokken.

En god lang vinterferie, hvor den øjeblikkelige andenplads må kunne motivere alle til at yde en ekstra indsats, så man i efteråret kan spille med om oprykningen til serie 1.