Menu

Nyt kort til HI's seniorafdeling

image
01. december 2016 kl. 14:40
Ny 2'er

I kortspillet Casino tæller spar 2 for mere end esserne. Om det helt er sådan i kortkabalen omkring seniorafdelingen i Hundested vides ikke helt.

For ca. en måned siden præsenteredes her på siden en oprustning på seniorfronten spillermæssigt. Denne oprustning skulle gerne være medvirkende til at hæve træningskulturen i seniorafdelingen yderligere.

Fra cheftræner Michael Schou har det været et stort ønske at få sig en hjælpetræner.

Derfor er det dejligt nu at kunne offentliggøre at en have lavet en aftale med Steen 'Store' Jørgensen. Steen har udover en lang gloværdig karriere som en sikker sidste skanse på Frederiksværks bedste senior hold, stor trænererfaring. Efter spillerkarrieren har han således været både træner, assistenttræner og målmandstræner i klubberne Brederød, Frederiksværk, St. Lyngby & Blovstrød.

Der er ingen tvivl om at Steen er en vindertype, og fra opstarten i januar, kan spillerne glæde sig til både Michael Schou og Steen Jørgensen vil sørge for at få det bedste frem i hver enkelt spiller, og på den måde gøre holdet endnu bedre rustet til de 12 kampe der resterer i serie 2 inden sommerferien.

Velkommen til Hundested til Steen.

 

Støt vores sponsorer de støtter os!

Live-score
Der er ingen livekampe på nuværende tidspunkt

Like HI på Facebook

Hjemmekampe i 14 dage
Marts 2018
25.
søndag
10.00
Hundested IK
Herrer
U13
U13 Drenge 3 (05) 8M VinterBOLD • Pulje 1
Hundestedhallen
Ølstykke FC
Hundestedhallen
April 2018
4.
onsdag
18.30
Hundested IK
Herrer
M+32
8-M+32 (Old boys) 2 - Forår • Pulje 1
Hundestedhallen
Måløv BK
Hundestedhallen