Menu

Serie 1: 3-1 Nederlag i premieren mod Gladsaxe Hero

11. april 2016 kl. 22:14
Anders Henriksen udlignede til 1-1 kort før pausen, men Gladsaxe scorede 2 gange i de sidste 45 min og tog de 3 point.

Kampreferat

D.10/4-16

Serie 1     Hundested IK- Gladsaxe Hero      1-3 (1-1)

Opstilling

4-4-2

Oskar

Casper                      Jeff                              Jeppe                         Jannik

Yaser                         Stefan (C)                Jacob R                     Jacob L

1-3                 62 min          Gladsaxe-Hero

En ny sæson skulle sparkes i gang denne solbeskinnede søndag på Hundested stadion, til kampen i dag var der comeback til Oskar i målet som er tilbage efter 2 års fravær også gik Casper Købke på banen i dag til sin kamp nr. 100 i den blå trøje.

Dagens modstander fra Gladsaxe var vi oppe imod i efteråret og tabte 3-2 efter at have været foran 2-0 efter 60 min.

1. Halvleg

Der blev gået til den fra kampens start og der blev lavet en del frispark fra begge holds side. Banen var meget knoldet og det gjorde at det blev en del fejlafleveringen og mange dueller på midten af banen.

Derfor blev spillet meget direkte fra vores side, med lange bolde enten langs jorden eller i luften til Nis også tog vi den derfra.

Gladsaxe-Hero kom foran midtvejs i halvegen da et indlæg ikke blev clearet ordentlig og en spiller fik frit skud fra kanten af, den knaldede han i kassen til 1-0 føring efter 23 min, Oskar fra Chanceløs i målet.

De sidste 20 minutter af halvegen steppede vi op og fik lagt lidt mere tryk på Gladsaxe, dog uden at blive helt farlige.

Men udligningen kom efter en tilfældighed 2 min før pausen, Jeppe tog et par skarpe træk op ad banen og spillede Anders helt fri mod keeperen og den lagde han sikkert i det korte hjørne til pausestilling 1-1.

2. Halvleg

Det lå lidt i luften at det næste mål i kampen ville blive meget afgørende for hvem der ville få de 3 point i dag, og det desværre Gladsaxe der scorede til 1-2 efter 10 minutter på et straffe.

Så måtte vi op og videre, men vi blev kort efter ramt af et gult kort på Jeff, dermed var det op ad bakke de næste 10 minutter, det gjorde at vi brugte rigtig mange kræfter defensivt og kom ikke så meget fremad.

Via lange bolde op i feltet fik vi dog lidt halve chancer og blev klart snydt for straffe da en Gladsaxe spiller gik direkte i ryggen på Stefan, men dommerens fløjte var uforstående tavs.

I stedet for et straffe til os fik Daniel et gult kort efter et frispark på midten af banen, og kort efter afgjorde Gladsaxe vel kampen da et indlæg sendt i kassen til 1-3 føring.

Vi fik desværre ikke de 3 point i dag, der var dog nogle positive momenter i spillet vi kan tage med til næste kamp.

Dagens Hundested Spiller blev Nis, som spillede en fin kamp som hængende angriber og tog mange dueller i opspillet.

Næste kamp er på lørdag ude mod Farum kl. 14:00.

Tak til alle tilskuerne som var mødt op i dag, og tak til Katé for de fine billeder.