Menu

Optakt Serie 2: Hundested IK - Allerød FK

image
Stefan
06. oktober 2017 kl. 20:18
Vores trofaste sponsor Estrids Pleje A/S er dagens kampsponsor på Serie 2 kampen Lørdag eftermiddag mod Allerød FK.

 

Efter 3 sejre på stribe mod Hornbæk, Hillerød og Humlebæk, tabte vi desværre terræn i toppen da vi blev slået 2-1 af et kontrastærkt Lyngby hold der straffede os hårdt. Dagens modstander fra Allerød har fået en særdeles fin start på den nye sæson og ligger i skrivende stund nummer 2 i rækken med 14 point. I Sidste sæson stiftede vi os bekendtskab med Allerød 2 gange og det blev desværre det eneste hold der besejrede over 2 omgange med samme cifre 2-0, så vi har helt sikkert en revanche til gode.

 

Dagens kampsponsor er den lokale familiedrevne virksomhed Estrids Pleje A/S, som har eksisteret igennem 3 generationer. Estrids Pleje A/S er den ældste privatdrevne plejevirksomhed i Danmark, virksomheden tilbyder praktisk hjælp i dagtimerne, samt personlig pleje alle døgnets timer i både Halsnæs og Frederikssund kommuner.

Estrids Pleje A/S har været sponsor i Hundested Idrætsklub igennem længere tid, og er repræsenteret som trøjesponsor og har skilt på stadion, ligesom de flere gange har støttet ungdommen med tilskud til diverse ting, og har hjulpet til ved havnefesten flere gange med personale. Vi er i klubben rigtig glade for samarbejdet, og håber det fortsætter mange år endnu.

 

Kig på deres hjemmeside www.estridspleje.dk eller besøg dem på facebook https://www.facebook.com/estridspleje/ for at se mere, det kunne være de havde lige den service eller ydelse du søger.

 

Følgende er udtaget til Lørdagens Kamp mod Allerød

 

Christian Solhøj

Nicklas Granzow

Jeff Fausild

Stefan Prio

Rasmus Koch

Rasmus Borre

Nicolai Jægergaard

Nis Prio

Lars Bonde

Peter Rasmussen

Casper Rimmer

Jannik Iversen

Nicolaj Frerksen

Casper Købke

Yaser Osman

 

Det er efterhåndens over en måned tid siden vi har spillet en hjemmekamp, vi håber at vores trofaste hjemmepublikum ligger vejen forbi Stadion til en god kamp og forhåbentlig 3 point.

Bemærk der vil være ungdomskampe fra kl. 10:00 og der er selvfølgelig åbent i skuret som altid.

Entré 20 kr.