Senior 1 fik sejr over Birkerød i årets første test

image Holdet spillede kampen i de nye træningstrøjer som er sponseret af DeNova
Stefan
05. februar 2017 kl. 22:33
Birkerød gæstede Hundested i årets første kamp og blev sendt hjem med et 3-1 nederlag, målene blev scoret af Lars Bonde og Nis Prio

Jannick Iversen

Efter et par uger med gode træninger var det tid for første test på kunstbanen i Hundested mod Birkerød. Startopstillingen bød på en håndfuld nye ansigter i form af Lars Bonde, Christian Solhøj, Rasmus Borre, Nicolai Jægergaard og Rasmus Koch. Der var derfor set frem til kampen med stor spænding fra trænerteamet og holdkammeraternes side, for at spille sammen for første gang.

Kampen blev en god træningskamp hvor der blev prøvet nogle ting af offensivt og defensivt, samt at alle spiller fik nogle minutter i benene. Nis blev første målscorer efter  han rundede målmanden og lagde bolden ind, senere i halvegen fordoblede Lars Bonde føringen med sin scoring til 2-0 inden Birkerød fik udlignet inden pausestillingen 2-1.

De sidste 45 minutter forløb rigtig fint, selvom der blev skiftet rundt på holdet formåede holdet alligevel at holde momentum og Nis sendte kampens sidste mål ind til slutresultatet 3-1.

Nu venter der et par ugers træning inden næste test som er D. 26/2 kl. 13:00 ude mod Hundige.