Menu

Årgang 06: A-række stævne i Hundested‏

10. juni 2015 kl. 21:11

Med STOR fare for at gentage mig selv, så startede den første kamp mod Helsingør dårligt igen igen igen. Om det var for at ændre denne tendens at træner Mikkel have lagt ny taktik og spillede afventende er ikke til at vide, men efter første halvleg var de stærke drenge nået uvant bagud 0-3!!!!! Det skal siges at Hundested havde alt spillet og kun en god målmand fra Helsingør samt stolper og overligger(8 skud på stolper i hele kampen!!) holdt Hundested fra at score i første halvleg.
Men som alle gode trænere ændre Mikkel taktik efter 1 halvlegs katastrofe, og satte drengene til at presse over hele banen, og efter godt 5 min. af anden halvleg var stillingen 3-3 på 2 mål af Mike og 1 af Ludvig. Drengene pressede Helsingør hårdt for det sidste mål der ville give en sejr, men en kontra kort for tid slukkede desværre håbet da Helsingør scorede til 3-4 og det blev slutresultatet. Ikke helt fortjent, men Helsingør var effektive på de chancer de have.

Arvefjenden Frederiksværk var næste modstander, og Hundested var klar denne gang. Frederiksværk blev kørt over med tennis cifferene 6-0 i en flot kamp af alle. Målene blev scoret af: Mike: 2, Ludvig, Gustav, Lukas, og Kai: alle 1 mål

Ølstykke har vi haft lidt problemer med i år, 1 nederlag og 1 uafgjort så vi manglede en sejr og det fik vi. Marius på mål spillede en suveræn kamp og have mange flotte redninger og lukkede kun 1 mål ind mens Ludvig (2 mål) og Mike (1 mål) sørgede for målene, så vi vandt 3-1.

Helsinge var modstander i sidste kamp og igen må vi sige, at Marius på mål lukkede godt af mod et velspillende Helsinge mandskab. Helt holde dem fra at score kunne han dog ikke og måtte pille bolden ud af nettet 2 gange, men det gjorde dog ingenting, da Helsinges målmand måtte hente den ud af hans mål 4 gange, og derved sejr på 4-2 til Hundested drengene. Mike 2 mål og Ludvig og Lukas 1 mål.

Bedste på dagen var Marius på mål samt Ludvig og Mike gjorde det godt. Roser til alle for en flot indsats, der blev virkelig kæmpet og det er en fornøjelse at se, hvordan de spiller sammen. Det er dog en gåde hvorfor vi altid skal starte dårligt, men mon ikke træner teamet har en løsning..

Målscore: 16-7