Menu

Årgang 06: A stævne i Frederiksværk‏

image
09. maj 2015 kl. 22:54

Så var årgang 2006 til A stævne i Frederiksværk, som blev en noget kold og vindblæst affære.

 

Vi startede med at møde Helsinge, som vi slog sidste gang med 2-0, og selv om træner havde snakket med store ord om at være klar fra start, så vi ikke skulle komme bag ud, som vi plejer i den første kamp og defensiven skulle være klar osv. osv., så gik der ikke lang tid, så var vi bag ud med både 1-0 og 2-1 og presset godt i bund. Spillet var skidt og afleveringer hang slet ikke sammen. Trods at Helsinge spillede bedre end Hundested i det meste af kampen, sejrede Drengene alligevel 3-2. Normalt er fodbold et holdspil og der blev da kæmpet bravt, men når holdet ikke rigtig svinger, et det nu dejligt når nu en mands hæren Mike træder i karakter og laver 2 mål og spiller Gustav helt fri som lige skal skubbe bolden det sidste stykke ind over stregen og så var sejren i hus kort før tid.

Mod et godt spillende Ølstykke hold blev vi blæst omkuld i starten, og kom bagud 2-0 efter 2 minutter. Det lignede et stort nederlag, men denne gang begyndte drengene at spille fodbold og afleveringerne sad i skabet, og på en lang stikning til Mike driblede han først uden om målmanden, af driblede endnu en forsvars spiller og trillede stille og roligt bolden ind i det tomme mål. Hundested pressede Ølstykke helt i bund nu og havde et hav af afslutninger, men godt forsvarsspil og en god målmand i Ølstykkes mål holdt drengene fra at score yderligere og kampen endte 1-2 til Ølstykke.

Sidste kamp var mod Frederiksværk og nu havde drengene både styr på spillet og Frederiksværk. Frederiksværk blev slået 2-0 og sejren var nok et par mål for lidt, da vi både brændte straffe og skød 2 gange på stolpen og overligger.

En god hold indsats mod Frederiksværk, hvor Mike blev dobbelt målscorer.

 

Et godt stævne med 3 helt lige hold, hvor alle faktisk slog alle.

 

Det var igen en god hold indsats under svære forehold.

Roser til alle, dog skal fremhæves: Målmændene (Marco og Tobias) gjorde det igen flot, Ludvig kom ned og styrede forsvaret godt, da der var lidt kaos, og Mike for at score 5 mål ud af 6. 

 

Holdet var:

Ludvig Andersen

Sebastian Dyre Jespersen

Tobias Kilgod

Gustav Palbo       1 mål

Marco Andersen

Kai Spohr

Mike Themsen     5 mål

 

Målscorer 6-4, 2 sejre og 1 nederlag.