Årgang 06: Nisser på spil i Weekendens kampe

Steffen Themsen
14. december 2015 kl. 19:55

Hundested - Frederikssund

Lørdag tog drengene fra årgang 06 imod Frederikssund på hjemmebane og det blev en målrig affære som Hundested vandt med 10-6. Der var aldrig tvivl om resultatet, da Hundested styrede kampen, selv om Frederikssund flere gange måtte sætte 2 ekstra mand ind på grund af stor føring til Hundested drengene. Det eneste der drillende var start tidspunktet.. Hundested var klar kl. 12.00 og Frederikssund var klar kl. 13.00 og der er det nissen var på plads, en mail med starttidspunkt var tryllet væk i jule cyber land.. men kampen blev spillet med forsinkelse :-).

Bedst på dagen var Tobias på Mål med talrige redninger, Ludvig (3 mål ) og masser af gode afleveringer.

Men stor ros til hele holdet for en helt fantastisk kamp mod de ellers altid stærke Frederikssund drenge.

Målscorere:

Mike K Themsen: 4 Mål

Ludvig Andersen 3 Mål

Robert Marker Andersen 2 Mål

Elias Nydal Haslund 1 Mål

Køge FC - Hundested

Søndag kl 10.00 stod spillerne klar i Køge, og med flere afbud så vi kun lige kunne stille hold altså ingen udskiftere, vidste vi godt at det ville blive en hård omgang . Igen have drillenissen været på spil og smurt sæbe på vores målmands hansker, 2 mål efter 5 minutter og på skud/tilbagelægning der normalt ikke ville volde vores målmand problemer smuttede bolden desværre ind. Holdet viste stor moral og have inden pausen rettet op på dette og gik til pausen med 2-2 efter 2 mål af Mike.  Efter pausen blev der kæmpet formidabelt men trætheden meldte sig da Køge kunne skifte nye kræfter ind og vores maskinrum med Mike, Asger, Ludvig og Kai begyndte af løbe tør for kræfter på midtbanen blev det kun til 1 mål fra Tobias og 3 mål fra Køges fødder. Altså et nederlag på 3-5 men godkendt efter 2 hårde kampe på en weekend mod særdeles gode hold.

Bedst på dagen,  Oliver og Gustav , Asger og Mike.