Menu

Årgang 06: Vinder endnu et stævne

image
21. februar 2015 kl. 21:01
Årgang 06 vinder KM Sport Cup i Frederiksværk

Der blev stillet med 2 hold til KM sports stævne i Frederiksværk fra den stærke årgang.
Begge hold gjorde det flot, dog blev kvartfinalen endestationen for det ene hold, som måtte se sig besejret af et stærkt hold fra Brede(senere finale deltager) med 3-1 efter en flot lige kamp, hvor Hundested have chancen for at udligne med 2 store chancer i de døende sekunder, men i stedet for løb modstanderne ned og scorede 7 sekunder for tid til 3-1. Målet i kvartfinale sat ind af Gustav Palbo. Holdet bestod af Lukas Mortensen(3 Mål) Elias Nydal Haslund (3 mål) Gustav Palbo(1mål),Tobias Kilgod og Marius N. Brandt.
Det andet hold spillede et fantastik stævne og tabte ikke en eneste kamp. Mål regnskabet hed 21 - 4 da sejren var i hus, dog måtte de unge drenge kæmpe hårdt både i semifinalen og finalen, hvor der ikke blev givet ved dørene. Semifinalen mod Frederiksværk startede godt med et hurtigt mål af Ludvig og et selvmål af Frederiksværk efter 2 minutter, og så var det som om Hundested troede at så var den hjemme, men Frederiksværk kom igen og fik reduceret til 1-2. Men tættere kom de dog ikke og Hundested vandt 2-1.
I finalen ventede Brede og det blev en kamp, der havde det hele. Hundested startede som lyn og torden igen, og arbejdshesten Mike var her og der og alle vegne og fik kæmpet sig til bolden nede i modstanders hjørne og spillede via banden bolden ud til Ludvig, der køligt satte den ind med en følt inderside uden chance for Bredes målmand til 1-0. Der var fuld fart over kampen og der blev kæmpet for hver en meter på banen, og en hurtig kontra giver Mike en friløber mod Bredes mål, alene med målmanden svigter Mike ikke og dribler køligt uden om ham og triller roligt bolden oven målstegen med venstre foden, flot flot mål til 2-0. Brede er dog på ingen måde slået og kort tid efter får de udlignet til 2-1 og lægger pres på Hundested i de sidste minutter. Presset giver et straffe til Brede for hånd på bolden lige før tiden løber ud. Bredes bedste spiller bliver sat til at sparke og desværre for Brede bliver der skudt forbi målet og derefter holder Hundested drengene stand og sejren på 2-1 var hjemme. En stor hold indsats af alle 5 spillere som spillede en stor turnering. Holdet bestod af: Ludvig Andersen(7 mål), Mike K. Themsen(6 mål), Sebastian Dyre Jespersen(4 Mål) Kai Spohr(3 Mål) og Marco Andersen.