Peter Fjeldal
18. januar 2016 kl. 21:46
Viser styrke i vinterkulden

U13 holdene årg. 2003/04 indledte året på bedste vis. Begge hold deltager i Champions League for kids. For holdet andenholdet har året allerede budt på 3 kampe.
To udekampe der begge er blevet vundet med 3-1. Søndag den 17. januar havde holdet besøg af Ledøje-Smørum. Det havde sneet mere end banen kunne klare, så kampen blev udsat i 30 minutter til banen var ryddet for sne, men desværre var banen meget glat, hvilket gav nogle tilfældige situationer.
Det var absolut ikke nogen tilfældighed da holdet efter flot erobringsspil fik sendt bolden op til Mathias Nielsen, der resolut skød bolden sikkert i mål. Desværre havde LSF ikke tænkt sig at give op, og de fik kæmpet sig tilbage og udlignet til 1-1 fem minutter før pausen.
Anden halvleg bød desværre ikke på flere mål, men var fint spillet. Med stor forsvarsdisciplin lykkedes det at holde LSF fra flere scoringer, selvom det brændte på nogle gange. En meget fin kamp, og tredje kamp ud af tre i 2016 til hold 2 uden nederlag.

Vallensbæk endelig besejret
Hold 1 skulle møde Vallensbæk. En modstander som vi gennem de sidste to år har mødt 4 gange, og inden dagens opgør ikke besejret. Det skulle der ændres på, og ikke mindst skulle pletten vaskes af fra sidst, hvor vi efter føring på 4-0 måtte nøjes med 4-4.
Efter kun syv minutter bragte Bjørn de blå foran på et velplaceret skud udefra. Et frispark 5 minutter senere omsatte William til mål ved at sparke den direkte i kassen. Desværre reducerede gæsterne til 2-1, men omvendt bevirkede dette mål at koncentrationen fik et hak mere, og inden pausen havde William og Mikkel scoret så pausestillingen var 4-1.
Denne gang var der lukket af, og med anden halvlegs eneste scoring bragte Mads HI foran med slutresultatet 5-1.
En superflot start på 2016 på en svær bane, og dagens høst blev således 4 point til U13 holdene. I øvrigt stor tak til den rigtig flotte dommerpræstation fra Oliver, der ledte begge kampe med meget stor myndighed og til stor tilfredshed fra alle 4 implicerede hold.