Menu

FIFA Turnering 2016 - 5 Timer i Hallen med Fart på

image Godsway Donyoh og Dominic Oduro fra FCN var forbi i et par timer i løbet af Turneringen
04. april 2016 kl. 21:58
Årets FIFA Turnering for ungdommen blev afholdt fredag D. 1 April med 45 glade deltagere, et par FCN Spillere var forbi for at udfordre deltagerne.

Fredag D. 1 April blev der for anden gang afholdt FIFA Turnering for ungdommen i Gymnastiksalen i Hallen. Der blev dystet i 2 årgange, 8 deltagende hold i årgang 05-06 og hele 13 deltagende hold fordelt på årgang 02-03-04, alt i alt 42 deltagende børn til turneringen + et par enkelte tilskuere.

Der blev spillet FIFA i 5 timer med fuld fart på hvor der blev spillet kampe næsten hele tiden og nogle gange nåede decibel niveauet hallen vel det samme som når Justin Bieber ankommer til en koncert i parken. For der var fuld fart på fra kl. 16 til den sidste kamp kl. 21. Hvis det ikke var fordi en super scoring i en kamp kunne bringe lidt jubel i salen, var det fordi der blev lavet en stor tunnel på "Pannabanen" som var sat op i dagens anledning når der var pause fra TV Skærmen. 

Den 6-kantede "Pannabane" som klubben overtaget fra FCN da de skulle ud og investere i en ny, var et stort hit hele dagen, der blev lavet rigtigt mange "Pannaer" i løbet af dagen til store glæde for børnene. De 2 FCN Spillere Godsway Donyoh og Dominic Odure var forbi sammen med FSN Ansvarlig Jens Andersen forbi med præmier til deltagerne og deltog i et par timer. 

Aftensmaden som bestod af Lasagne blev serveret af fodboldens venner, lige inden at finalerne skulle gå igang.

I årgang 05-06 var det de forsvarende mestre Gustav Thomsen og Oliver Norborg, der tog førstepræmien med en snæver 1-0 sejr i Finalen over Magnus Jensen og Malte Alber.

Finalen i årgang 02-03-04 blev en gyser der måtte afgøres efter forlænget spilletid, den endte med en sejr på 7-6 til Frederik Fjeldal og Oskar Loft foran Oliver Fjeldal og Mikkel Møller.

 

Vi gentager igen næste år!

 

Hilsen

Yaser og Stefan