Menu

U/15 Hurtigt tilbage på sporet - Sejr på 4-1 hjemme mod Ramløse

image De fire målscorer fra Kampen - Oliver, Magnus, Alexander og Ernest.
07. april 2017 kl. 22:14
Efter weekendens nederlag i premieren mod Fredensborg, kom U/15 holdet hurtigt tilbage på ret kurs onsdag aften.

U/15 holdet som i denne sæson er rykket op i række 2, fik i weekenden en hård start på den nye sæson da de måtte se sig slået af et velspillede Fredensborg hold 3-1.

Drengene skulle forsøge sig onsdag aften at få den første sejr mod Ramløse på græsbanen i Hundested, holdet har mødt Ramløse 2 gange henover vinteren og begge gange fået en sejr, men et er at spille træningskampe og noget andet er turneringskampe samt det at spille om point.

Banen havde Halsnæs kommune glemt at kridte op, så Per Verdensmand fra kommunen kom til undsætning og fik banen klar på rekord tid, stor tak til ham for at springe til med så kort varsel.

Kampen blev endelig sat igang, men så var der stor sidevind og banen drillede os en del gjorde at spillet ikke blev så godt, mange tilfældighed og ikke særlig meget spil.

På et hjørnespart endte en retur til Frederik Simonsen der afsluttede mod mål, men en Ramløse spiller blokkerede bolden med hånden og modtog et rødt kort, og vi fik tilkendt et straffe som vi desværre ikke fik udnyttet.

Vi kom foran da Alexander lavede en god kombination med Ernest og sikkert udplacerede målmanden til 1-0 føring. Ramløse svarede dog hurtigt igen da vi sov lidt i forsvaret og deres angriber blev sendt alene mod Mathias, han blev udplaceret til pausestilling 1-1.

Starten på 2. halveg kunne næsten ikke være bedre da Magnus efter 1 minut udplacerede målmanden til føring 2-1 og det gav ro på.

Oliver og Ernest scorede tæt under mål på hjørnespark og kampen sluttede fortjent 4-1.

Stor ros til hele holdet trods svære vilkår at hive en sejr hjem mod et hårdt kæmpende Ramløse hold.