Menu

Veteran 11-mands: 2 sejre mere

Miksen
20. maj 2015 kl. 21:32

Efter en af de irriterende sejre uden kamp over Gilleleje, som ikke kan bruges til noget, var det tid til en hjemmekamp mod Vejby/Tisville hvor vi havde en revanche tilgode fra vores første opgør. Vi lagde godt fra land, og allerede efter 5 min. var Lars Olsen tæt på, og ikke længe efter skulle samme spiller vise sig mere effektiv. Claus Bonde trak sig fri i venstre side, og hans flotte indlæg blev sikkert sparket ind af Lars Olsen til 1-0. Kort efter tog Torben Kristiansen chancen med et langskud, der kun blev halvklaret af keeperen og Jan Søndenbro var hurtig over returen og så stod der 2-0. Midt i halvlegen blev det også 3-0, da Claus Bonde energisk taklede bolden fra en modstander og hen til en fri Lars Olsen, der elegant rundede målmanden og afsluttede sikkert. Vi forsatte med at sidde på spillet resten af halvlegen, men udeholdet fik alligevel reduceret inden pausen, da en uheldig tilbagelægning gav en friløber og reducering til 3-1. Hvis udeholdet havde fået lidt tro på tingene igen, blev de hurtigt sat på plads igen af en flot scoring. Jan Søndenbro Tæmmede et indlæg med kroppen, og flugtede derefter bolden ind til 4-1....klassemål. Det blev også 5-1, da Jesper Nørløv og Jan Søndenbro sammen, og sidstnævnte afsluttede igen flot  på Jesper Nørløvs sidste aflevering over 40 m....endnu et klassemål. Det var en flot sejr mod en modstander, der lå lige efter os i tabellen men bare måtte sande at fort Hundested er svær at nedlægge og ligesom FCM har vi vundet samtlige hjemmekampe (ligesom sidste år). Det fungerede over hele linien, men der er et par ekstra plusser til en stærk Lars Olsen på midtbanen og Jan Søndenbro der virkelig har ramt målformen og for anden kamp i træk nettede tre gange. Næste kamp er onsdag 27-5 i Ramløse kl. 19.00 afgang 17.45 :Jesper Luppert.Peter Thomsen.Manse.Ole Holst.Rene Storm (anf),Jesper Nørløv.Claus Bonde.Ole Andersen.Torben Kristiansen.Claus Ortved.Jan Søndenbro.Per Olrik .Teamler Miksen 29 21 35 36.