Menu

Veteran 11-mands: Klar til finale

12. juni 2015 kl. 17:12
5-1 sejr over St. Lyngby

Udekampen mod St.Lyngby var yderst vigtigt, da en sejr ville gøre, at vi selv er i stand til at afgøre hvor pokalen skal ende. Hjemme pressede os godt i det første kvarter, men i takt med at de tabte pusten, satte vi os tungt på kampen og det var kun et spørgsmål om tid inden det første mål ville komme. Efter flere nærgående forsøg, kom vi foran 1-0, da anfører Rene Storm tog chancen med et langskud der fangede keeperen på det forkerte ben. Så blev måltyven Jan Søndenbro sendt på banen, og efter kort tid på banen sendte et han et flot skud over i det lange hjørne til 2-0 ved halvleg. Bolden var knap sat i gang efter pausen, da Torben Kristiansen gik til baglinjen i højre side, og på hans perfekte flade indlæg, stod Jan Søndenbro atter engang det rette sted og gjorde det til 3-0. Det blev også 4-0 da Jesper Nørløv spillede Kim Nielsen helt fri med målmanden, og denne blev elegant rundet og så blafrede netmaskerne. Derefter gik vi noget i stå, og det udnyttede St.Lyngby til at reducere til 4-1 mod et passivt forsvar. Så vågnede vi igen, og da Kim Nielsen flot fandt en fri Jan Søndenbro gjorde denne med overlegen sikkerhed det til slutresutatet 5-1. Det var en fortjent sejr og med to kampe tilbage, kan vi selv afgøre om pokalen skal hjem til os igen med en sejr over Blistrup der ligger på 2.pladsen. Kampen er på hjemmebane mandag 15-6 kl. 19.00, og vi håber naturligvis på en god opbakning på lægterne:Henrik Tomassen.Jesper Luppert.Per Majer Johansen.Peter Thomsen.Manse.Ove Horsage.Ole Holst.Rene Storm (anf).Ole Andersen.Lars Olsen.Prutten.Claus Ortved .Kim Nielsen. TEAMLEDER MIKSEN 29 21 35 36 FORZA HI....