Menu

Veteran 11-mands: Tabte trods stor dominans‏

18. april 2015 kl. 12:05
HGI tog sejren

Efter forårets første kamp mod Blistrup blev udsat, var den næste udfordring udekampen mod vores evige rivaler i toppen fra HGI. Det plejer at være tætte opgør med meget spil på midten af banen, og sådan formede det første kvarter sig også. Herefter fik vo overtaget og det ene gode angreb efter det andet bølgede frem, og kun godt målmandsspil holdt os fra scoringer. Ti min. før pausen kom vi endelig foran, da Kim Nielsen tog sagen i egen hånd og efter et par gode blev sat sikkert ind fra kanten af feltet. Vi forsatte presset, men trods flere gode chancer bl.a. et langskud fra Kim Nielsen der tog indersiden af stolpen og løb langs mållinjen måtte vi nøjes med en alt for lille 1-0 føring ved pausen. Vi fortsatte med at sidde på spillet i anden halvleg, men ud af ingenting var vi pludselig bagud med 2-1 på et par ærgerlige scoringer indenfor fem min. Først blev en fejlaflevering i forsvaret opfanget af en HGI-spiller, der sparkede den resolut ind, og derefter ramte en aflevering fra baglinjen en af hjemmeholdes spillere så den lige kunne snige sig over stregen. Vi forsatte dog presset og til spillede os flere gode muligheder, men enten manglede den sidste skarphed, eller også afværgede målmanden, der stod en pragtkamp. Ganske symptomatisk for kampen fik vi et straffe i sidste minut, og det reddede målmanden med en flot redning helt ude ved stolpen....surt. Det var lidt svært at forstå, at vi havde tabt en kamp, vi uden problemer burde havde vundet med tre-fire mål, og så er det en ringe trøst, at modstanderen erkendte at det bedste hold havde tabt. Jesper Nørløv spillede en flot kamp i midterforsvaret, og så var der en flot debut til Kim Nielsen. Nu er det bare med at komme videre, og næste kamp er på hjemmebane mod vores gode naboer fra Melby mandag 20. april kl. 19.00 mødetid kl. 18.15. Da den travle teamleder er forhindret de næste 4 kampe, vil der til de kampe blive udvalgt en gæste-teamleder og den første der får æren er vores anfører. Henrik Tomassen. Jesper Luppert. Peter Thomsen. Manse. Ole Holst. Rene Storm(anf.) Jesper Nørløv. Claus Bonde. Ole Andersen. Lars Olsen. Torben Kristiansen. Claus Ortved. Jan Søndenbro. GÆSTE-TEAMLEDER Poul Lundal Jensen