Menu

Ny træner til senior 1

image Klubben skal altid bestå
11. november 2020 kl. 08:12
Sammen skal vi rykke HI - og vi skal rykke sammen!

"Spillere og trænere kan komme og gå, men klubben skal altid bestå", sådan udtrykte Michael Schou det da spillertruppen sagde tak og på forhåbentlig gensyn tirsdag d. 3 november.

Her en uge efter er vi glade for at tingene er gået op i en højere enhed, og at vi kan præsentere Schous afløser som cheftræner for senior 1.

Wissam Al-Sharkawi er den nye mand ved roret, hvor han har hjælp af Erik Larsen, Andy Salskov, Michael Jægergaard, Bo Elvar Jørgensen.

Tidligere har Wissam trænerjobs i Lyngby BK, Helsinge SI, Frederikssund IK og Herstedøster IC på CV'et, og har de sidste 5 år trænererfaring fra Sjællandsserien.

- Det er en tung arv at skulle løfte fra Michael Schous lange succesraid, der har flyttet klubben fra A-B. Vi er i klubben overbeviste om, at Wissam er den træner der kan flyttes os videre fra B til C, og det er det vi vil. Vi vil bygge videre på det meget stærke fundament der er i HI, siger formand Peter Fjeldal.

Wissam har præsenteret planerne for klubben og torsdag er han på træningsbanen, hvor ALLE (også nye spillere der vil prøve HI) er velkomne kl. 18.30-20.30.

Der trænes selvfølgelig efter "Corona-regler", men selvom der skal tages hensyn kan der godt trænes bold.