Menu

Årets spiller 2021-22

image De sidste to års modtager overrækker til årets spiller
Peter Fjeldal
12. juni 2022 kl. 16:51
Kåring offentliggjort til velbesøgt afslutningsfest

Gennem hele sæsonens “tællende” kampe stemmer hele holdet omkring senior 1 på dagens spiller. Efter sæsonafslutning gøres regnskabet op og årets spiller kåres.


De sidste to sæsoner har Nicklas Granzow kunnet løfte pokalen, og også efter denne sæson havde han den i hånden. Det var dog for at overrække den til Frederik Fjeldal der som 18-årig er en af de absolut yngste, hvis ikke den yngste, der kam smykke sig med titlen fra holdkammerater og ledere. Som Bo Elver udtrykte det har han det sidste halve år rykket sig meget, og er en meget fortjent årets spiller i HI 2021/22.
Frederik var meget overrasket, så den helt store tale blev det ikke til, men han fik rettet en stor tak til spillerne og hele trænerteamet inden pokalen blev fyldt med kolde dråber og tømt som traditionen sig byder.
Det var dog uhyre tæt på at Nicklas kunne ha’ taget pokalen også i år, da der efter 29 kampe kun var 1 stemme der skilte de to ad. På 3. pladsen var det Lars Bonde der kunne lade sig hylde.
Årets kammerat blev Jeff Fausild, der igen og igen er et samlingspunkt på holdet. Som Jeff udtalte er det klart den titel han går efter, og sætter en ære i.
Årets udviklingsspiller blev holdets topscorer Oliver Fjeldal, der med stort træningsflid har rykket sig.
Luk