Menu

OK-Benzinkort

OK-Benzinkort

Vores medlemmer og andre interesserede, kan støtte Hundested Idrætsklub ved at bestille og efterfølgende benytte et OK-Benzinkort til tankning af benzin og Diesel.

Kort der er oprettet til os, støtter HI med 5 øre pr. liter brændstof der tankes på kortet og ved nytegnede kort, gives der en bonus på 250 kr til klubben, når de første 500 liter er tanket.

Kort kan bestilles via dette link www.ok.dk eller du kan sende en sms med teksten "SPORTEN" til 1912 - så ringer OK dig op for at hjælpe dig med din aftale.

Husk at vælge klubben når du bestiller dit kort eller indtaste vores aftalenummer som er 781875, eller vælg Hundested Idrætsklub.

Jeg har allerede et OK-Benzinkort

Hvis du allerede har et OK-Benzinkort og ønsker at støtte HI kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

OK skal blot have navn og kortnummer oplyst (de sidste 8 cifre der er præget på forsiden af kortet )

Du kan ringe til OK på 89 32 22 32 eller sende en mail med dit navn og kortnummer til opgaver-benzin@ok.dk, så skal OK nok hjælpe dig.

Alternativ send en sms til 53664243 med kortnummer og navn, så ændrer OK aftalen for dig.

OK-Benzin for firmaer

Hvis du er erhvervskunde hos OK og har Tankkort hos OK, er det således også muligt at støtte Hundested Idrætsklub, når du tanker firmabilerne.

Kontakt OK for at rette din aftale, så du støtter klubben hver gang du tanker.

Hvis du som erhvervskunde vælger at støtte klubben gennem en OK-Benzinaftale vil vi i klubben gerne indgå en aftale, så du kan få lidt reklame den anden vej. Kontakt os for nærmere information.

Hvis du har spørgsmål eller andre ting, er du velkommen til at kontakte Stefan Prio Sørensen på tlf. 53664243. Han er klubbens kontaktperson på aftalen. 


Her er et par gode grunde til at vælge OK-Benzin

- Du støtter HI

- 45 dages rentefri kredit

- Du betaler en gang om måneden

- Vælg selv din pinkode

- Billig bilvask i OK-vaskehaller

- Kan bruges til at betaler Broafgift

- 670 stationer i hele landet 

Luk