Menu

HI bygger klubhus

image Skitse på kælderplanet (niveau med opvisningsbanen)
01. april 2019 kl. 11:12
Byggetilladelsen er i hus og flere store sponsorater er kommet

Det grønne skur må inden længe lade livet, for at give plads til et nyt klubhus for HI.

For mange år siden var der planer om at opføre et klubhus mellem grusbanen og Stadion. I den nye bestyrelse blev disse planer genoptaget, og med hårdt arbejde er det lykkedes at få byggetilladelsen og ikke mindst budgettet til at hænge sammen.

- Tankerne fik for alvor fart, da vi fik beskeden fra DBU om at vi havde vundet de 100.000 i Sydbank-pokalen, og siden har vi bare arbejdet stærkt. Jeg er da stolt af at vi med denne målrettede proces nu kan præsenterer tegningerne og planerne for en af de største ting i HI's historie, udtaler formand Peter Fjeldal.

Ansvarlige for projektet i klubben er Poul Rytter og Claus Bonde udtaler samstemmende: Det bliver en udsøgt fornøjelse at få taget første spadestik, men den største glæde bliver det nok, når vi i efteråret kan stå på den store balkon, der skal hele vejen rundt om huset, og nyde lidt koldt at drikke, mens vi nyder spillet.

Til første hjemmekamp på lørdag den 6. april, vil alle kunne komme og se byggetegningerne, og det understreges også at der stadig er behov for sponsorer.

Omkring økonomien i klubhuset, er det budgetteret til at ville koste 3,9 mio.