1:32 fra direkte oprykning til 1. Division

image Opvarmning
Peter Fjeldal
23. januar 2022 kl. 09:39
Heldet var absolut ikke med de blå
For at sikre sig den direkte oprykning til 1. Division i futsal skulle kampen mod Brøndby vindes.
Føringen på 1-0 ved pausen blev dog indhentet midt i 2. Halvleg, men de blå fortsatte med at presse på - og med flot angrebsspil var de flere gange tæt på. 3 afslutninger på stolperne der desværre alle gik den forkerte vej var indtil 6 minutter før tid det tætteste holdet kom.
2-1 målet blev sat ind og Brøndby gik i overtalsspil som HI også pænt afviste, og faktiske skabte flere chancer.
1:32 før tid fik Brøndby dog scoret et mildest takt heldigt mål, og desværre betyder det at HI med resultatet må nøjes med 2. Pladsen i rækken. Flot sæson og indsats og eftersom holdet endnu ikke har tabt en futsalkamp er der absolut grobund for optimisme og tro på at man næste år kan bygge videre på futsalsuccessen.