Menu

3 kort mere til Schous tropper

08. november 2016 kl. 15:18
2 esser og 3 jokere samles i HI

3 spillere mere har meldt sig under de blå faner. Da der kun er 4 esser i et kortspil betegner træner Michael Schou de tre spillere som jokere, der kan forstærke ethvert kortspil.

Alle 3 spillede i den forgangne halvsæson i naboklubben FFK, men har tidligere spillet sammen på det sammenbragte årg. 97 hold med bl.a. Lars Bonde.

 

Rasmus Borre

Vender tilbage til barndomskluben. En lynhurtig kaspillernt/angriber som klart er bedholdet når vi har bolden. Utrolig eksplosiv og fysisk stærkt. Har i sine barndoms år repræsenteret Hundested, senere Frederiksværk, FC Nordsjælland, AB og Lyngby. Til sidst har han været en offensiv profil på Frederiksværks serie 2 hold. Hans spil og spiltype passer til HIs offensive tilgang til spillet.

 

Rasmus Koch

Er en bundsolid spiller, med mange kvaliteter. Kan spille venstre-back, midter forsvar og en glimrende 6’er. Samtidig besidder han et enormt godt venstreben, som kan bruges både på frispark og hjørne. Hans fysik er helt i top og han vinder samtlige 1v1 dueller. Han er en maskine som løber og aldrig giver op. En gave for hvert et hold. Han tænker primært defensivt, men et blik for spillet offensivt har han også.

Rasmus startede i Frederiksværk, senere var han også Hundested sammen med årg. 97, inden han skiftede til Sønderjyske i Haderslev. Han har desuden spillet kampe i sjællandserien for Frederikssund.

 

Nicolai Jægergaard:

En offensivkreateur, der kan rigtig meget med en bold. Fra den offensive midt, kan han være kreativ og sætte sine medspillere i sene, samtidig med at han score en del mål. Han har den sidste halvsæson lavet13 mål for FFK og en del assists. Hans mangler er helt klart defensivt, hvor der ikke bliver løbet mange meter baglæns. Han er driblestærk, med en fantastisk teknik og et overblik som ikke mange andre besidder. Endvidere har han et godt spark med begge ben.

Har spillet i Frederiksværk som ung, var en tur i Hundested med årg. 97, får derefter at vende retur til Frederiksværk. Han fik debut i Danmarkserien i Frederikssund som 16 årig i Frederikssund, så det er en rutineret gut på trods af en alder på bare 19 år. Iøvrigt er Nicolai ligesom Lars Bonde også landsholdsspiller på Beach landsholdet.

 

Velkommen til HI, hvem ka' vi li'

Luk