Menu

Mitsubishi Cup 2016

John Majgaard
27. juni 2016 kl. 13:21
Fire lokale hold dyster i årets Mitsubishi Cup 2016 i Hundested Stadion
Traditionen tro lægger Hundested Idrætsklub græstæppe til sommerens fodboldhit på Halsnæs Mitsubishi Cup 2016. Det er 32. år vi kører på med vores lokale turnering. Der har kun været 1 sæson, hvor turneringen ikke blev afholdt.
Fire lokale hold dyster i årets Mitsubishi Cup 2016 på Hundested Stadion.
Melby-Liseleje IF har meldt afbud, men IS Skævinge og Ølsted IF har meldt sin ankomst og Frederiksværk FK, som skal prøve at forsvare sin titel fra sidst.
Søndag foretog Hundested IK´s stævneudvalg, sammen med Mitsubishi forhandler Morten Tvergaard, lodtrækningen som faldt ud til, at de to serie 2 hold møder hinanden og de øvrige hold fra serie 3 møder hinanden.
Det er i uge 31, at Hundested IK, Frederiksværk FK, IS Skævinge og Ølsted IF spiller om den ærefulde titel og den medfølgende førstepræmie på 3000,- der er sponseret af Mitsubishi forhandler ved Tvergaard biler ved Morten Tvergaard. Der er en check på 2000,- til stævnets nummer to mens der en tredjepladsen er der 1000,- og sidste pladsen er der en 500,-
Det er således fire lokale hold, der i år sætter hinanden i  stævne i en turnering der er samtidig en holdenes sidste mulig for at få pudset fornem af inden efterårets turneringsstart weekenden efter.
 
Frederiksværk FK – Hundested IK indleder tirsdag d. 2 august kl .18.30, mens Ølsted IF – IS Skævinge tørner sammen torsdag d. 4 august i den anden semifinale, ligeledes kl. 18.30. Søndag den 7. august spiller de tabende hold om 3. - 4. pladserne kl. 11.00 og umiddelbart efter kl. 13.30 spilles der finaler.
 
Og under hele stævnet kan du se den lokale Mitsubishi forhandler Tvergaard Biler v/Morten Tvergaard have biler stående på Hundested Stadion, så man kan se de nye modeller.
Skribenten bliver dog ikke overrasket, hvis enten Ølsted IF eller Hundested IK, måske endda dem begge, driller de store og spiller sig i søndagens finale.
Spændende bliver det i hvert fald og forhåbentlig besøger en masse tilskuere det populære stævne, der som altid giver et fingerpeg om formen, inden det for alvor går løs med efterårets turneringskampe i Halsnæs området. Der er gratis entré til alle kampene, og Hundested Idrætsklub vil sørge for salg af pølser, øl og vand på stadion under finalen.
I uge 32 starter deres respektive spil i deres rækker
 
Luk