Menu

Oprustning til forårets kampe med bl.a. landsholdsspiller!

08. november 2016 kl. 10:01
Lars Bonde vender hjem til HI og tager Christian Solhøj med

Efter 25 point med en meget smal trup i en mere en godkendt efterårssæson, er serie 2-mandskabet ved at gå på vinterpause.

Truppen er smal, og det har gennem de spillede 10 kampe været en balancegang at kunne dosere træningen så den ikke var for hård ved truppen, så man til weekendens kampe kunne mønstre 14 spillere.

Men når forårets kampe går i gang for serie 2 mandskabet, vil det være med 2 nye spillere i truppen - bl.a. en landsholdspiller!

 

Lars Bonde vender hjem.

Som ungdomsspiller trak Lars tit den blå HI-trøje over hovedet. En søgen efter større udfordringer  bragte ham bl.a. en tur forbi Frederikssunds Sjællandsseriehold.

I den netop overståede sæson Lars spillet i Danmarksserien for Stenløse, han sluttede særligt godt af med 3 mål i 3 kampe og var en stor del af den pointhøst Stenløse fik til sidst i sæsonen.

I sommers var Lars til sin første slutrunde med det danske Beachsoccer-landshold, hvor han scorede mod Spanien, så med seniordebut til foråret kan Lars blive den første landsholdsspiller i HI.

Om vinteren er det de hurtige fødder der trænes, når han snører skoene og hopper ind i FC Fjordbolds ligatrup for at holde sig igang.

Med en studentereksamen om hjørnet til sommer, var det naturligt for Lars at prioritere tiden mere på skole, emn samtdig komme hjem til barndomsklubben og være en del af det unge hold, og være med til at gøre en forskel i fodboldklubben.

 

En kammerat tager med...

Lars spillede i Frederikssund sammen med Christian Solhøj. Det venskab har ført til at Christian tager med Lars til Hundested IK.

Med ca. 50 kampe i FIK's mål i Sjællandsserien, er det en kapacitet der tager med hænder. Som målmand er han kendt for sin evne til at blive i luften og udøve frygtløse indgreb mellem venner og fjender. Han er en dominerende type på banen, men samtidig den stille type udenfor banen, en rigtig god holdkammerat som sætter pris på stenhårdt arbejde på træningsbanen.

Om vinteren holder Christian sig også i gang ved at være i FC Fjorbolds Futsal ligatrup.

 

Velkommen til HI til både Christian Solhøj og Lars Bonde.

Luk