Stefan
02. februar 2016 kl. 12:42
Holdet som kun bestod af 11 mand, trak sejren i land mod FC Holte .

Et afbuds og ferieramt hold tog søndag morgen afsted for at spille kamp mod FC Holte i Birkerød.

Der var i løbet af lørdagen tilsneget sig forskellige afbud fra en række spiller der gjorde at der kun var 11 mand klar til kampstart i Birkerød, så der var fuld spilletid til alle mand.

Vi stillede op i en lidt utraditionel formation 3-5-2.

Simon

Jannick - Jeff - Jepp

Stefan

Jacob L - Patrick - Peter - Jacob R

Simon - Yaser

Vi har medvind i første halveg og bringer os foran efter ca. 20 minutter da en FC Holte spiller sender bolden i eget mål på et hjørnespark. Kort efter bliver det 2-0 da der bliver taget med hånd i feltet og Stefan sparker sikkert straffet i mål til Hundested føring efter en halv time. FC Holte havde problemer med at komme frem på banen og de var kun farlige på kontra når vi blev fanget højt i banen.

I anden halvleg kommer vi mere under pres da de har vinden i ryggen og FC Holte reducere tidligt til 2-1. Det gav dem blod på tanden, men de kom hurtigt ned på jorden igen, første sparkede Peter et frispark på mål, som kun blev halvklaret og på returen var Yaser hurtig og kunne sætte 3-1 føringen ind.

Herefter scorede vi på et rigtig mønster angreb, et par korte afleveringer på midten af banen også kom bolden ud til Jeppe på kanten der svingede et super Indlæg ind i panden på Peter der udplacerede målmanden til 4-1.

Yaser satte det sidste mål ind på straffe til 5-1 sejr.

En typisk første træningskamp hvor der var mange fejlafleveringer og spillet ikke altid kørte, men den svære vind gjorde det heller ikke nemmere.

Der blev dog gået til den i tacklingerne med 3 gule kort til hver hold, vi var repræsenteret ved Stefan, Patrick og Jeppe.

Næste kamp er Fredag D.12/2 ude mod B 93.