Menu

Serie 1: 1-1 Hjemme mod FC Gribskov

Stefan
25. april 2016 kl. 19:13
Årets første sejr var inden for rækkevide, men FC Gribskov snød os med en udligning i det 92 minut

Kampreferat

D.24/4-16

Serie 1     Hundested IK – FC Gribskov         1-1 (0-0)

Opstilling

4-4-2

Oskar

Ted                           Jeff                              Jeppe                         Daniel

Yaser                        Stefan (C)                Jannik                     Jacob L

1-1                 92 min          FC Gribskov

Det var en regulær bundgyser som skulle spilles denne eftermiddag på Hundested Stadion. FC Gribskov var ligesom os kommet skævt i gang med 2 nederlag i de første 2 kampe, så det var livsvigtige point der stod på spil i dag hvis nogle af holdene vil gøre sig forhåbninger om at overleve i Serie 1.

1.Halveg

En meget tæt spillet første halvleg hvor det hele gik op fight og dueller, og spillet langs jorden var lagt på hylden.

FC Gribskov var dog kun farlige når vi blev fanget i ubalance og på omstillinger, men heldigvis for os manglede de deres skarphed.

Vi havde haft vores chancer efter dødbolde hvor det blev lige ved og næsten, efter en par fine tilbud til Yaser Osman og Jeff Fausild der manglede de sidste marginaler og skarphed endte første halvleg 0-0.

Vores angriber fra start Jonas Clausen og Anders Henrik gik begge i stykker til sidst i første halvleg, og dermed var det Mark Rydahl og Peter Rasmussen på toppen for os resten af kampen.

2. Halvleg

FC Gribskov startede ud meget et lille overtag de første 5 minutter, men vi stod meget godt på banen, og forsvaret i samspil med Oskar i målet tog fint fra på indlæg, så det blev aldrig rigtig farligt.

Da der var spillet 52 minutter sætter Jannik sig igennem på midten af banen og sender en super aflevering afsted til Peter som gir ham en friløber direkte mod målmanden og han sætter den sikkert ind til 1-0 føring.

En super aktion af Jannik på midten som i sin aflevering til Peter bliver tacklet meget voldsomt og her burde FC Gribskov vel have haft en gult kort, men dommeren eller nogle af linjevogterne så ikke hvilken spiller det var, så der blev ikke givet kort her, meget dårlig dømt.

I stedet for at FC Gribskov fik et gult kort var det i stedet os der blev ramt af et Gult kort til Jeppe fordi han frustreret lossede bolden væk efter der blev begået et stort frispark på ham.

Dommeren var i den grad i fokus og hans marginal domme faldt desværre aldrig ud til os.

Vi klarede os indtil det 92 minut hvor en høj bold blev headet på tværs til udligning 1-1, hvilken skuffelse når vi var så tæt på de 3 point, vi havde kæmpet med alt hvad vi kunne de sidste 10 minutter også blev vi snydt til sidst.

I løbet af kampen måtte Jonas Clausen, Anders Henriksen og Stefan Prio udgå med skader, forhåbentlig er de klar igen til næste kamp.

Jeff blev kåret til dagens bedste Hundested spiller fordi han havde mange gode defensive aktioner og tog styringen i forsvaret, det vil vi gerne se mere af.

Næste kamp er en svær udekamp mod AB mandag D. 2/5 kl. 18:45

Tak til alle tilskuerne som var kommet i dag og tak til Katë for de flotte billeder.