Casper                      Jeff                              Jeppe                         Ted

Jacob L                      Stefan (C)                Nis                             Yaser

Kampfakta

1-0                21 min          Farum BK

2-0                 28 min          Farum BK

3-0                 88 min          Farum BK

Der var skiftet rundt på et par enkelte pladser pga. Afbud og en del skader stadigvæk, men vi tog afsted 14 mand og gjorde en fin indsats mod et velspillende Farum Mandskab.

1.Halveg

Det var et Farum mandskab der satte tryk på os fra første fløjt af, men vi stod faktisk fint på banen og lod dem skyde på mål langt udefra og hvad der kom tog Oskar sig fint af.

De kommer dog foran på en tilfældighed efter et indlæg bliver rettet af og deres angriber sætter den ind til føring 1-0.

Der går dog ikke lang tid før deres anfører og vel bedste spiller tager sagen i egen hånd og efter et par fine træk sætter den ind uden chance for Oskar.

Vi havde et par enkelte chancer ved dødbold, men uden det rigtig blev farligt, derfor blev pausestillingen 2-0 til hjemmeholdet der havde haft det meste af spillet.

2.Halveg

Vi går ind til halvegen og viser god moral de første 10 minutter, indtil vi bliver ramt af et gult kort til Anders H for brok til dommeren, meget hårdt dømt af dommeren. Men vi kom dog igennem i undertal uden at Farum bragte sig yderligere foran, på trods af at de pressede meget på.

Det næste gule kort kom til Stefan da han nedlagde deres anfører i en omstilling midt på banen.

Dagens sidste gule kort blev givet til Nis da vi var blevet fuldtallig og igen de sidste 10 minutter i undertal.

Vi fik dog bolden i mål til reducering ved Stefan efter en dødbold tæt under mål, men dommeren underkendte på mærkeligvis målet, da han havde set en offside som ingen anden havde.

Farum lukkede kampen til 3-0 på et straffe kort før tid og de fik fortjent de 3 point i dag.

Jeppe Søborg spillede en fin kamp i forsvaret og blev kåret til Kampens spiller.

Næste kamp er på søndag D. 24/4 kl. 13:30 hjemme mod FC Gribskov.