Menu

Serie 2: 4-1 Sejr over Blovstrød

Stefan
30. oktober 2016 kl. 17:09
Blovstrød sendt hjem med et 4-1 nederlag i blæsevejret, men sejren kunne og burde have været større

Kampreferat

D.29/10-16

Serie 2   Hundested IK – Blovstrød IF           4-1 (2-1)

Opstilling

3-5-2

Oskar

Jeff                                                           Casper R                         Casper K

Stefan (C)                        Daniel R

Jacob L                                                   Peter                                                                            Jeppe

4-1               88 min       Anders

Der var genvalg til alle i startopstillingen fra sidste uges sejr i Friheden, men på bænken havde vi foretaget et par enkelte ændringer. Anders og Yaser var blevet deres skade kvit og havde meldt sig klar til dagens kamp. Sidste mand i truppen var en af klubbens lovende spillere fra U17 holdet, nemlig Daniel Walther der stillede op til debut.

Hvis man kiggede på tabellen inden kampen, var det en kamp hvor vi havde alt at tabe, da dagens modstander ligger isoleret i bunden af rækken med kun 3 point for 10 kampe, derfor var det en kamp vi skulle hente de 3 point for at holde kontakt med topholdet Snekkersten.

1. Halvleg

Kampen startede med et stort spillerovertag til os, hvor vi kombinerede godt, spillede direkte og fik sat vores kanter godt op, så det var kun et spørgsmål om tid før vi fik huld på bylden.

I det 15 minut kom føringsmålet, Daniel Rimmer svingede et præcist indlæg til bagerste område i feltet hvor Jacob Larsen tog bolden ned og udplacerede sikkert målmanden til føring 1-0.

Efter føringsmålet fortsatte vi presset og havde store tilbud til vores angriber Nis og Jonas, men der manglede lige den sidste skarphed i afslutningerne.

Men ud af ingenting var det Blovstrød der udlignede til 1-1 efter 32 minutter. De fik slået god lang bold bag om forsvaret til deres kant og han tog et lille træk uden om Oskar og lagde den ind i det tomme mål, stort set deres første chance i kampen.

Vi fik dog føringen tilbage kort inden pausen da en løs bold havnede til Jacob Larsen der vendte hurtigt rundt og lagde bolden i kassen til pauseføring 2-1.

1. Halvleg

10 minutter efter pausen fik vi lukket kampen til 3-1 da Peter efter et par træk satte bolden i kort hjørne og dermed tog det sidste spænding ud af kampen.

Anders satte dog sidste punktum i kampen da han scorede tæt under mål til slutresultatet 4-1.

En fortjent sejr på 4-1 som dog burde have været større, men vi fik de 3 point og det var vigtigst, en god holdpræstation hvor Jacob Larsen blev kåret til man of the match i omklædningsrummet efter kampen.

En stor tak til det altid trofaste hjemmepublikum som var på stadion igen i dag, vi håber i er med os til årets sidste hjemmekamp næste lørdag kl. 14:00 mod Hornbæk.