Menu

Optakt Pokalkamp: Hundested IK - Avedøre

image Den Lokale Estate Ejendomsmægler V/Henrik Bjerre er kampsponsor på tirsdagen pokalkamp.
04. juni 2018 kl. 22:34
Avedøre som til daglig frister en tilværelse i Danmarkserien kommer forbi til pokalkamp grundlovsdag - Estate Hundested V/Henrik Bjerre er dagens kampsponsor

Så der vaske ægte pokalbrag på Hundested Stadion grundlovsdag hvor vi har fint besøg af Avedøre fra Danmarkserien.

Lørdagens sejr og champagne dråber er knap nok faldet ned før der igen er kamp på stadion, denne gang i pokalturneringens 5. runde og vi skal forsøge at tage endnu et skrid mod Europa.

Avedøre ekspedere i sidste runde af pokalen Allerød FK fra Sjællandserien ud da de tog en 2-0 sejr med hjem, så det er helt sikkert en stor mundfuld der kommer på besøg. Men vi har før slået hold ud fra Danmarkserien og i pokalen kan alt ske, lad os håbe på en god kamp.

Vi kommer til kampen som ubesejret i forårets kampe og har levere stabile præstationer hele vejen igennem og det blir spændene at se hvor holdet står når der står en modstander overfor os som til daglig spiller et par rækker højere.

Stor tak til Estate Hundested v/Henrik Bjerre som er kampsponsor til denne kamp. Estate´s kontor ligger i midt i gågaden i Hundested og de elsker halsnæs og dens skønne natur. De sælger alle typer for ejendomme i forskellige prislag: Villaer, sommerhus, landejendomme og grunde. Estate har den mest effektive måde at markedsføre sig på online via Salesbooster som kan tilbyde forskellige løsninger inden for fremvisning af boligen på de sociale medier, Facebook, Instagram, Twitter mm. Kig forbi butikken i Nørregade 20 eller besøg hjemmesiden https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/nordsjaelland/estate-henrik-bjerre-hundested - måske han har din kommende bolig til salg ?

Truppen til Tirsdagen Pokalkamp

Christian Solhøj

Jeff Fausild

Stefan Prio

Casper Rimmer

Daniel Rimmer

Nicklas Granzow

Jannik Iversen

Rasmus Koch

Lars Bonde

Yaser Osman

Jacob Larsen

Rasmus Borre

Nis Prio 

Nicolai Jægergaard

Marco Olsen

Peter Rasmussen

 

Bemærk der er udtaget 16 spillere og 2 spillere sorteres fra inden kampstart.

 

Vi for brug for alle mand på stadion og skuret har som altid åbent for kolde drikke og grillen er tændt.

Kampstart er kl. 19:00 - entré 20 kr.