Menu

Optakt Pokalkamp: Hundested IK - Rosenhøj BK

image Besøg MJlift A/S på deres hjemmeside www.mjlift.dk for at se nærmere på hvad de kan tilbyde inden for lifte og andre maskiner
Stefan
22. maj 2018 kl. 21:45
Til Pokalkampen onsdag aften er det MJLift A/S som er kampsponsor

Årets første pokalhjemmekamp står for døren onsdag aften når Rosenhøj BK kommer på besøg. Rosenhøj BK spiller ligesom os i Serie 2, og ligger inden forårets sidste kamp lige over stregen på en 9 plads, det skal dog siges at puljen er meget tæt. Dagens modstander mødte Værløse i pokalturneringens sidste runde og vandt sikkert med 5-1 på hjemmebane. Rosenhøj BK spillede så sent som mandag turneringskamp hjemme mod B 77 Rødovre og tabte 2-0, og har altså kun har 2 dage til at hvile benene.

Vi var en tur forbi FIF Hillerød sidste tirsdag i pokalturneringen og tog en sikker sejr med hjem på 6-1. Lars Bonde og Yaser Osman lavede 2 mål hver, Peter Rasmussen og Nis Prio lavede en enkelt.

I Weekendens turneringskamp tog vi endnu en sejr da det blev 3-0 hjemme mod Humlebæk, Marco Rytter Olsen blev dobbelt målscore i første halvleg, inden Peter Rasmussen slukkede til slutresultatet kort inde i 2 halvleg. Vi håber at holdet kan fortsætte den gode stime i et forrygende foråret hvor det er blevet til 5 sejre og en uafgjort med en målscore på imponerende 24-4.

Dagens kampsponsor er det lokale Udlejningsfirma MJLift A/S som udlejer Lift- og materieludlejning til private & erhverv. Hos MJLift kan du leje netop den type personlift, som du har brug for. I vores udlejning finder du alle typer af lifte. Vi har mere en ti års erfaring i branchen og måske lige netop den maskine eller redskab du skal bruge til din næste opgave. Vi udlejer lifte & materiel i hele landet ( Jylland & fyn via samarbejdspartnere ), men kører primært i Nordsjælland, København og det øvrige Sjælland. MJLift har kontor i Hundested ved Skansen 14 og har lager/plads i Frederiksværk ved Havnevej 33, besøg hjemmesiden www.mjlift.dk hvor du kan se det store udvalg af maskiner og priser eller kig forbi på facebook https://www.facebook.com/MJLift-AS-459390344143584/. MJLift er repræsenteret i Hundested Idrætsklub som trøjesponsor på Senior og vi har i klubben været glade for at en lokal virksomhed endnu engang vil støtte fodboldklubben i Hundested.

 

Truppen til Pokalkamp onsdag mod Rosenhøj BK

Simon Pedersen

Jeff Fausild

Jannik Iversen

Nicklas Granzow

Stefan Prio

Jacob Larsen

Daniel Rimmer

Nicolai Jægergaard

Rasmus Borre

Peter Rasmussen

Marco Rytter Olsen

Yaser Osman

Nis Prio

Lars Bonde

 

Kampstart er kl. 19:00 og vi har selfølgelig åbent i skuret hvor der kan købes kolde drikke en grillpølse. 

Vejeudsigten er lovende og vi håber at vores trofaste hjemmepublikum dukker op og støtter os.

 

Entre 20 kr.

Luk