Menu

Optakt Serie 2: Hundested IK - Brede IF

image Besøg knokleriet i butikken i Hundested eller kig ind på webshoppen www.knokleriet.dk
Stefan
12. april 2018 kl. 22:00
Byens tøjpusher knokleriet.dk er dagens kampsponsor på serie 2 kampen lørdag mod Brede IF

Så skal vi endelig til at spille kampe på hjemmebanen i Hundested om point igen. Efter en lang opstart med lutter sejre i alle træningskampe, men en ting er træningskampe, noget andet er når det gælder point. Vi skal til årets første hjemmekamp med Brede IF følge op på den fremragende start vi fik i premieren sidste weekend med en 5-0 sejr over ORI-Fodbold på kunstgræsbanen i Frederikssund. Netop kunstgræsset bliver en genganger denne weekend da banerne i Hundested desværre ikke er klar til brug endnu og vi må vente med at teste græsset til næste uge. Det omvendte opgør i Brede endte 2-2 i en kamp hvor vi gjorde rigtig mange ting rigtigt, men vi glemte at lukke kampen og Brede udlignede desværre i overtiden på et hjørnespark, hvor de stjal 1 point fra os.

Dagens kampsponsor er byens lokale tøjpusher Knokleriet.dk. Knokleriet er byens førende tøjbutik med mode til både Herre og dame. Knokleriet åbnede sidste år og har hurtigt fået fat i lokal befolkningen, med sin gode service og priser, lever de i høj grad op til deres værdier som omhandler netop disse. Den 27 april flytter knokleriet til nye lokaler i Nørregade. Det nye Butikslokalet er indrettet i med små kroge og afdelinger som fortæller en rå og moderne historie. Knokleriet er meget mere end bare en tøjbutik, Mark Rydahl som er stifter af butikken gør i høj grad med sin charme og sjove facebook videoer med diverse konkurrencer, nye tiltag sit til at lave en anderledes tøjbutik med tilhørende webshop. Webshoppen bliver dagligt opdateret med nye sæsonvarer og priser, så knokleriet hele tiden er på forkant med de nyeste trends og tendenser inden for Herre og damtøj. Vi er i klubben super glade for at byen lokale tøjpusher bakker op om klubben og vi kan kun anbefale at besøge hans butik i Hundested eller besøge hans webshop. 

Kig på deres hjemmeside www.knokleriet.dk eller se nærmer på facebook https://www.facebook.com/knokleriet/ - vi er sikre på at der er noget i kan blive fristet af.

Der vil til dagens kamp være en række forskellige tiltag fra Knokleriet, men det kan du se mere om på stadion lørdag.

I sidste uges kamp måtte Jacob Larsen udgå med en skade og han bliver erstattet af Rasmus Koch til kampen, ellers er der genvalg til alle.

Følgende er udtaget til kampen lørdag mod Brede IF

 

Christian Solhøj

Jeff Fausild

Jannik Iversen

Casper Rimmer

Nicklas Granzow Wedell-Riss

Nicolai Jægergaard

Peter Rasmussen

Rasmus Borre

Nis Prio

Rasmus Koch

Emil Berthold

Marco Rytter Olsen

Yaser Osman

Nicolai Bell Tonsdal

 

Vi håber at alle vores trofaste hjemmepublikum vil være tilstede og hjælpe os på vej til en sejr i lørdagens kamp. Skuret har som altid åbent og der kan købes øl & vand, og der tændes op i grillen.

Entre 20 kr.

Luk