Menu

Optakt Serie 2: Hundested IK - Hillerød Fodbold

image Kig ind på www.malerentg.dk for at se nærmere på hvad de kan tilbyde af muligheder
Stefan
03. maj 2018 kl. 21:53
Maleren v/Tomas Gründler er kampsponsor til lørdagens kamp mod Hillerød Fodbold

Vi skal til at kigge nærmere på sæsonens 2 hjemmekamp og dagens modstander er Hillerød Fodbold som kommer på besøg. Sidste uges hjemmekamp gik op i en højere enhed på banen hvor mange gode ting fungerede både defensivt og offensivt. Målmand Solhøj gik efter Lyngby kampen hjem med sæsonens 2 "Cleen Sheet" og vi fik lavet 5 gode mål på en flyvende offensiv, hvilket gør at vi i de første 3 kampe har lavet hele 12 mål og kun indkasseret 2 i egen kasse, hvilket må siges at være godkendt.

I det omvendte opgør i efteråret tog vi alle 3 point med hjem til Hundested via en 3-1 sejr i en kamp hvor Nicolai Frerksen blev dobbelt målscorer inden Nicolai Jægergaard lukkede kampen i sidste minut, lad os håbe på en gentagelse af dette på lørdag. 

Dagens modstander fra Hillerød Fodbold ligger lidt over den direkte nedrykningstreg og har 4 point i de første 4 kampe i foråret og må nok erkende at der skal point til hvis ikke de skal komme tættere på stregen. Vi kan derfor forvente en modstander der kommer efter point og vi skal derfor være klar i alle 90 minutter som i sidste weekend hvis vi skal have alle 3 point.

 

Dagens kampsponsor er MALEREN v/Tomas Gründler. 

MALEREN v/Tomas Gründler er et fleksibelt og personligt malerfirma fra Hundested. Vi løser alle tænkelige maleropgaver for både private og erhvervskunder. Vi udfører også vedligehold, og indgår i tværfaglige teams.

Vi er et hårdtarbejdende team, og vægter kvalitet i alt, hvad vi laver. Vi synes også det skal være sjovt at gå på arbejde – det er vores erfaring, at godt humør giver flotte resultater!

Kontakt maler Tomas Gründler i dag, hvis du mangler hjælp til din maleropgave – vi udfører arbejde på hele Sjælland.

Tag et kig på deres hjemmeside www.malerentg.dk eller besøg deres facebook side www.facebook.com/Maleren-v-Tomas-Gründler-182444775230136/.

 

I Forhold til sidste uges kamp mod Lyngby er der foretaget en enkelt ændring i truppen, Peter Rasmussen erstattes af Yaser Osman.

 

Følgende er udtaget til Lørdagens Kamp med Hillerød Fodbold

Christian Solhøj

Jeff Fausild

Jannik Iversen

Casper Rimmer

Nicklas Granzow Wedell-Riss

Nicolai Jægergaard

Stefan Prio

Rasmus Borre

Nis Prio

Rasmus Koch

Lars Bonde

Marco Rytter Olsen

Yaser Osman

Daniel Rimmer

 

Vi håber at alle vores trofaste hjemmepublikum vil være tilstede og hjælpe os på vej til en sejr i lørdagens kamp. Skuret har som altid åbent og der kan købes øl & vand, og der tændes op i grillen.

Entre 20 kr. - Kampstart er 14:00

 

Luk