Menu

Optakt Serie 2: Hundested IK - Humlebæk BK

image Besøg butikken Rema1000 på Butiksvej 2 i Hundested kl. 14:00
Stefan
17. maj 2018 kl. 22:55
Den Lokale Rema1000 i Hundested er kampsponsor til topkampen på lørdag mod Humlebæk BK

Så gælder det den endnu en turneringskamp på hjemmebane i denne gang er det Humlebæk BK der kommer på besøg. Tirsdag spillede vi Pokalkamp mod FIF Hillerød og tog en sikker sejr på 6-1 med hjem, uden spillet var prangende på nogen måde og vi burde have vundet større, man kan vel kalde det en dag på kontoret.

På lørdag skal vi møde Humlebæk som ligger lige bagved os i tabellen og de skal have en sejr for at holde trit med os og Hørsholm, hvis de vil blande sig i oprykningskampen. Da vi mødte Humlebæk i efteråret tog vi en sikker 3-0 sejr med hjem på en solid holdindsats. Lars bonde åbnede i første halvleg og Peter Rasmussen lavede de sidste 2 mål, inden Jeff Fausild fik rødt kort og Solhøj nuppede det efterfølgende straffe, en ganske spændene afslutning på kampen, men der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet da vi på dagen var bedre og skarpere end Humlebæk. Vi kommer med sejre i de sidste 3 turneringskamp og vi skal helt tilbage til 3 oktober for at finde seneste nederlag, så vi håber at den ubesejrede stime kan forsætte, vi er ihvertfald klar.

Dagens kampsponsor er vores lokale Rema1000 som holder til Butiksvej 2 i Hundested. Vi har i klubben sidste brugt Rema1000 til at vores leverandør på vores sodavand, is, kaffe og diverse ting vi nu har skullet bruge primært i skuret på stadion, men os til arrangementer i forbindelse med Jubilæum, stævner og andre aktiviteter. Rema1000 Hundested er os trøjesponsor for flere af klubbens ungdomshold og vi rigtig glade for samarbejdet med købmand Thomas og vi kan kun anbefale af kigge forbi deres flotte butik.

Der er et par enkelte ændringer i forhold til sidste turneringskamp mod Hillerød, vi har for første gang Simon Pedersen på mål istedet for Christian Solhøj. Yaser Osman og Jeff Fausild er begge ude med småskader og de erstattes af Jacob Larsen og Peter Rasmussen.

Truppen mod Humlebæk BK 

Simon Pedersen

Marco Rytter Olsen

Jannik Iversen

Casper Rimmer

Stefan Prio

Rasmus Borre

Nis Prio

Lars Bonde

Nicolai Jægergaard

Rasmus Gyldenløve Koch

Nicklas Granzow Wedell-Riis

Daniel Rimmer

Jacob Larsen

Peter Rasmussen

 

Skuret har som altid åbent for salg af kolde drikke og der tændes op i grillen. Vi håber alle vores trofaste fans vil komme og bakke os op, kampstart er kl. 14:00.

Entré 20 kr.

 

Luk