Menu

En god spillerunde for serie 1

image
05. maj 2019 kl. 09:39
Sejr over LSF med 4-3

Kigger man på stillingen i serie 1 ligger Hundested stadig helt i top, med nu 40 solide point - vel at mærke som oprykker!

Når nu denne artikel er visualiseret med et 10-tal er det ikke karakteren for weekendens kamp, hvor HI med godt spil sikrede endnu 3 point.

10-tallet illustrerer afstanden fra de blå til VB1968 på 3. pladsen, og ja, der ved vi godt der faktisk kun er 9 point... men da HI er bedre indbyrdes end alle andre hold i top 4 er det som et gyldent point.

Det er med 95% sikkerhed tilfældet at der er 2 oprykkere fra begge serie 1 kredse, og hvis man skulle ende ud med at de sidste 5% sandsynlighed, vil det være den bedste 2'er, og der har HI pt. 10 point flere end nr. 2 i den anden serie 2 kreds.

Et anden lille sjov ting er at de sidste 3 år er oprykkeren til serie 1 kreds 1 rykket direkte igennem og op i Sjææalndsserien. Den stime kunne vi da godt tænke os at forlænge.

Nok om teori og tilfælde... og vi kan vel ikke pakke det ind... når man efter 16 runder ligger nr. 1 med 40 point, så skal man gå efter oprykning til Sjællandsserien.

Det gør vi så i HI...

Luk