Nyt pokaleventyr

image 3 mere til målsamlingen
11. juni 2019 kl. 22:53
3-2 sejr over Liria fra Sjællandsserien

De 150 der tilbragte en aften på Hundested Stadion sammen med spillerne fra de to hold og dommertrioen blev vidner til en rigtig god fodboldkamp.

Liria FK som vi skal møde i næste sæsons Sjællandsserie var en meget fornuftigt spillende og teknisk god modstander.

De startede rigtig godt, men måske forsvandt lidt af energien, for HI satte sig mere og mere på kampen og ganske fortjent kunne Nicolai Jægergaard gøre det til 1-0.

Kort inden pausen udlignede Liria på en meget veludført og flot helflugter efter et hjørnespark.

I pausen blev der justeret på de to hold, men Liria kom bedst ud af starthullerne, og efter et kvarter kom de foran 1-2.

"Fra det kolde nord - der hvor fiskerne de bor" - der kæmper man videre. Mange gange sværmede det om Lirias mål, og udligningen kom da også efter et straffespark begået mod Lars Bonde.

Målscorer igen "Jæger". og om det var fordi han ikke gad sparke flere straffespark skal være usagt, men kort før tid læs han ganske simpelt fra det rødblusede forsvar og udplacerede Lirias målmand til stillingen 3-2.

Herefter skete der ikke mere, og det er derfor en kendsgerning at HI for 2. år i træk er inde i DBU's hovedturnering i pokalen, hvor der nu kommer divisionshold med i bowlen til næste lodtrækning.

En superflot indsats af holdet trods en god oprykningsfest i lørdags. Fremhæves skal dog "Jægeren" der med 3 mål satte sit store præg på kampen og fortjent blev kåret til dagens "man of the match".