Senior 1 sejrede i første test

image
09. februar 2019 kl. 16:01
1-0 sejr over Frederikssund - Nis Prio Scorede kampens enlige mål

Efter 14 dages træning var det lørdag tid til årets første kamp for klubbens senior 1, modstander var Frederikssund fra Sjællandsserien.

Efter 20 minutter scorede Nis Prio kampens enlige mål da han på en retur fra Frederikssunds målmand lagde bolden over ham i ind i det tomme mål.

Første halvleg forløb planmæssigt rigtig godt med en stram organisation hele vejen igennem, gjorde at Frederikssund stort set ikke kom frem til noget i hele første halvleg, omend kunne vi godt havde lavet et par mål mere da store muligheder til Borre, Nis og Jægergaard desværre ikke blev fuldt udnyttet.

De sidste 45 minutter var Frederikssund mere på bolden, men vi stod godt over hele linjen at de små chancer de kom frem til tog Simon sig glimrende af og sejren blev kørt stille og roligt hjem.

Magnus Svalberg

Næste test er på Lørdag i Frederiksværk kl. 14:00, vi håber at en masse vil komme og støtte os.

Senior 2 skal også i kamp denne weekend, Søndag skal de møde Slangerup på udebane kl. 12:00.- sidste weekends træningskamp endte med en 3-0 sejr til de unge HI Drenge.